Profile cover photo
Profile photo
Koda hondentrimsalon
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Koda Trimsalon
Ik ben Dorien Vranckx. Mijn liefde voor honden heb ik van jongs af aan meegekregen van thuis. Sinds juni 2015 ben ik afgestudeerd als gediplomeerd hondentrimster.

Tijdens mijn 2 studiejaren heb ik heel wat ervaring opgedaan door honden van verschillende rassen onder handen te nemen en te verzorgen.

Sinds eind juli 2015 heb ik mijn eigen trimsalon in het Haachtsestraatje te Wakkerzeel (Haacht).
Add a comment...

Post has attachment
Flatazor hondenvoeding
Trimsalon Koda is verdeler van Flatazor hondenvoeding Pro-Nutrition. Hierin bestaan 2 lijnen: Prestige voor het welzijn van je hond en Protect voor honden met een probleem.

Flatazor hondenvoer – Prestige

Op iedere leeftijd heeft je hond een uitgebalanceerde hondenvoeding nodig die past bij zijn fysieke gesteldheid. Deze hondenvoeding bepaalt de toekomst van zijn gezondheid. De brokken zijn smakelijk, gezond en verzorgen je hond in alle fasen van zijn leven.

Flatazor hondenvoer – Protect

DIGEST: voor honden met spijsverteringsproblemen
OSTEO: bij problemen met het functioneren van botten & gewrichten
DERMATO: bij huidproblemen, dermatitis of allergieën
OBESITY: overgewicht
SENIOR+: voor oudere honden

Alle producten uit het gamma PROTECT hondenvoer zijn samengesteld uit specifieke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om hun goede uitwerking op het organisme te garanderen.
Add a comment...

Post has attachment
Professioneel hondentrimster
Mijn salon is uitgerust met een ergonomisch bad en trimtafel om het comfort van uw hond tijdens zijn verzorging te garanderen.

Elk hondenras is welkom

Ik heb reeds ruime ervaring met verschillende soorten honden. Jong, klein, oud, lief, actief, … Maar ook met angstige honden, zoals bijvoorbeeld Roemeense of Spaanse straathonden, weet ik raad.

Tijdens de behandeling van uw hond is er geen enkele andere hond aanwezig.

Wat mag u verwachten?

Afhankelijk van het vachttype van uw hond en van uw wensen zal ik de vacht ontwollen, scheren, knippen of trimmen. Daarnaast zal ik hem of haar ook wassen en drogen, de oren schoonmaken en de nagels knippen als dat nodig is.

Het is ook mogelijk om enkel de nagels te laten knippen of om tussendoor op borstelbeurt te komen.

Kan u uw hond zelf niet brengen?

Dan kom ik uw hond graag ophalen bij u thuis en nadien weer terugbrengen. Contacteer mij voor meer informatie hieromtrent.
Add a comment...

Post has attachment
HONDENTRIMSALON KODA
EEN HONDENKAPSALON VOOR ELK HOND, GROOT OF KLEIN

WILT U UW HOND LATEN TRIMMEN OF WASSEN?

Wassen, drogen, knippen, plukken, scheren, … Dan moet u bij hondenkapsalon Koda zijn! Ik ga steeds met de grootste zorg te werk zodat uw hond zich steeds op zijn gemak voelt en nadien zal stralen als nooit tevoren.
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded