Profile cover photo
Profile photo
Vigour ICT Consulting
About
Vigour ICT Consulting's posts

Post has attachment
Het is al een tijdje stil in Den Haag rondom de formatie van een nieuwe kabinet. Hete hangijzers genoeg en vermoedelijk is de vraag of Nederland toe is aan een Ministerie van ICT daar niet één van. Dat is goed nieuws voor de een en een gemiste kans voor de ander. Vooral in het bedrijfsleven, en de ICT-sector in het bijzonder, lijkt al jaren een vrij breed draagvlak te bestaan voor zo’n stukje bestuurlijke innovatie.

Post has attachment
Het runnen van een samengesteld gezin met vier kinderen en een viervoetertje lijkt vaak meer op een langdurige goochelact dan gericht opvoeden. Waar is een deugdelijk FRP-systeem (Family Resource Planning) als je het nodig hebt? Onlangs zag ik bij RTL late Night een item over het nieuwste plan van Elon Musk en: er gloort hoop!

Post has attachment
Dat SAP-technologie bepaald niet saai is, bleek al uit een vergelijking die we in een eerdere blog maakten met films als Terminator en Avatar. Ook in de sportwereld zijn ERP-toepassingen steeds normaler en dat blijft niet beperkt tot de racerij.

Post has attachment
Heeft u een productie-, assemblage- of handelsbedrijf en loopt u wel eens aan tegen zaken als te late (externe of interne) aanleveringen, voorraadverschillen en/of planningsproblemen? Dan kunnen de komende paar minuutjes leestijd wel eens zeer goed besteed zijn. Lees snel onze blog!!

Post has attachment
Over het aantal mensen dat erbij stil staat hoe formulieren tot stand komen en wat er allemaal mee gebeurt maken we ons weinig illusies. Vervelend nieuws wellicht voor de vele SAP-gebruikers die met documentbeheer te maken hebben. Maar er is ook goed nieuws!

Post has attachment
Het valt niet mee om een goede inschatting te maken van het aantal toetsaanslagen en muisklikken dat nodig is om een beetje order in te voeren...

Post has attachment

Post has attachment
Gebruikers van SAP zullen in eerste instantie het meest gaan merken van meer gemak en gebruiksvriendelijkheid met SAP Fiori 2.0 voor mobiele apps en de UI 5 user interface. De eerste heeft inmiddels al een prestigieuze Red Dot Award gewonnen voor het beste interactieve design. Lees meer!

Post has attachment
U hoort het anderen, en misschien ook uzelf, vast wel eens zeggen: ‘Ik wist niet dat dat ding dit ook kon!’. Dat kan variëren van een mobieltje (‘Hè? Kan ik met mijn telefoon ook Tv kijken?’) tot je nieuwe televisie (‘Hé! Je kunt meerdere zenders tegelijk kijken. Handig!’) en zelfs je auto (‘Zit er park assist op? Had ik dat maar eerder geweten!’). Ook bij Vigour horen we onze klanten zich regelmatig verwonderen over ‘verborgen’ mogelijkheden, maar dan van SAP.

Post has attachment
Bij het schrijven van onze eerste blog hebben we de verleiding kunnen weerstaan om meteen hoog op te geven over onze producten. De hoofdrol was toen bewust weggelegd voor onze ‘Vigouranten’, zoals we onze consultants ook wel noemen. We hebben toen met name hun sociale vaardigheden geroemd. Als u ze al een tijdje niet hebt gezien, snappen we best dat er meer nodig is dan een leuk gesprek om ze weer eens uit te nodigen. En die is er: de APK-keuring van uw SAP-systeem.
Wait while more posts are being loaded