Profile cover photo
Profile photo
Vigour ICT Consulting
About
Posts

Post has attachment
Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats...!

Post has attachment

Post has attachment
Bij Vigour Consulting werken we op een zeer boeiend snijvlak van ontwikkelingen als Big Data, Artificial Intelligence, Machine Learning en IoT (Internet of Things). Diverse toepassingen daarvan hebben een hoog fun-gehalte zoals de Formule 1 en de filmindustrie waar we eerder al over schreven. Andere zijn beduidend serieuzer en in potentie zelfs levensreddend, zoals het terrein van Internet of Nano Things.

Post has attachment

Post has attachment
Het is al een tijdje stil in Den Haag rondom de formatie van een nieuwe kabinet. Hete hangijzers genoeg en vermoedelijk is de vraag of Nederland toe is aan een Ministerie van ICT daar niet één van. Dat is goed nieuws voor de een en een gemiste kans voor de ander. Vooral in het bedrijfsleven, en de ICT-sector in het bijzonder, lijkt al jaren een vrij breed draagvlak te bestaan voor zo’n stukje bestuurlijke innovatie.

Post has attachment
Het runnen van een samengesteld gezin met vier kinderen en een viervoetertje lijkt vaak meer op een langdurige goochelact dan gericht opvoeden. Waar is een deugdelijk FRP-systeem (Family Resource Planning) als je het nodig hebt? Onlangs zag ik bij RTL late Night een item over het nieuwste plan van Elon Musk en: er gloort hoop!

Post has attachment
Dat SAP-technologie bepaald niet saai is, bleek al uit een vergelijking die we in een eerdere blog maakten met films als Terminator en Avatar. Ook in de sportwereld zijn ERP-toepassingen steeds normaler en dat blijft niet beperkt tot de racerij.

Post has attachment
Heeft u een productie-, assemblage- of handelsbedrijf en loopt u wel eens aan tegen zaken als te late (externe of interne) aanleveringen, voorraadverschillen en/of planningsproblemen? Dan kunnen de komende paar minuutjes leestijd wel eens zeer goed besteed zijn. Lees snel onze blog!!

Post has attachment
Over het aantal mensen dat erbij stil staat hoe formulieren tot stand komen en wat er allemaal mee gebeurt maken we ons weinig illusies. Vervelend nieuws wellicht voor de vele SAP-gebruikers die met documentbeheer te maken hebben. Maar er is ook goed nieuws!

Post has attachment
Het valt niet mee om een goede inschatting te maken van het aantal toetsaanslagen en muisklikken dat nodig is om een beetje order in te voeren...
Wait while more posts are being loaded