Profile cover photo
Profile photo
Gezondheidsgoeroe
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ben je aan het afvallen? Meten is weten. Alleen je gewicht weten is niet genoeg. Deze metingen zijn snel en makkelijk om uit te voeren en kan je ook in eentje verrichten. Een middelomtrek en heupomtrek meting zegt meer over je vooruitgang dan een weegschaal!
Add a comment...

Post has attachment
Is gezond eten te duur?
Voor deze gezonde voedingsmiddelen hebben we ongeveer 50 euro betaald. Maar 1 euro per groente soort. Alleen voor de gember, de zoete aardappelen, de bosbessen en de eieren hebben we iets meer voor betaald.

Gezonde voeding hoeft niet duur te zijn. We gaan bijna iedere week naar de Haagse Markt om veel groente en fruit te kopen. De Haagse Markt is de grootste markt van Europa en ook een van de goedkoopste. Parkeren is ook ideaal op de Haagse markt en de markt is ook nog eens super gezellig!
Add a comment...

Post has attachment
We gaan je vertellen waarom het gebruik van gewone deodorants slecht voor je is. Daarna ga we aan jullie vertellen wat de meest effectieve, goedkope en natuurlijke alternatief is voor deo! En we spreken uit ervaring!

We gebruiken deodorant omdat we graag lekker fris willen ruiken. Maar denk je dat het gezond is? Misschien weet je het al maar je twijfelt of er goede alternatieve voor zijn. We gaan je hierbij helpen!
Add a comment...

Post has attachment
Om je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen hebben ze smoothies bedacht. Maar er zijn nog veel meer redenen te bedenken waarom een goede groene smoothie goed voor je is. Daarom heb ik voor jou 10 redenen opgeschreven om elke dag groene smoothies te drinken.

https://gezondheidsgoeroe.nl/voeding/10-redenen-om-elke-dag-groene-smoothies-te-drinken/
Add a comment...

Post has attachment
Ivories is een natuurlijke tand-polijst poeder die de tanden bleekt en polijst, de glazuur versterkt en de mond ontgift zonder chemische toevoegingen. Het bevat 100 % natuurlijke ingrediënten.

Ivories beweert dat je in 2 weken tijd wittere tanden met zijn product krijgt en we wilden bij Gezondheidsgoeroe gaan uittesten of we onze tanden hiermee witter kunnen poetsen.

Een paar maanden geleden heb ik een video online gezet waarin ik liet zien hoe je tanden witter kon maken. Deze video is meer dan 14.000 keer bekeken en daarvoor wil ik jullie ontzettend bedanken. Nog elke dag groeien de views.

Ik was daarna verder aan het onderzoeken of er een 100% natuurlijk en veilig product was waarmee ik mijn tanden witter kon krijgen. En dat product heb ik gevonden! Het is Ivories!
Daarom heb ik besloten om dit product te gaan reviewen.
Add a comment...

Post has attachment
LORO PARQUE - BEZOEK AAN 'S WERELD'S BESTE DIERENPARK | VAKANTIEVLOGS #7

Wat een verrassend leuke en grote dierentuin! Clau en Lau vloggen in Loro Parque. Neem een kijkje mee in het beste dierentuin ter wereld op het Canarische eiland Tenerife!

BEZOEK DE VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Gd8K0n2wxpc
Add a comment...

Post has attachment
Siam Park is volgens Tripadvisor het beste waterpark ter wereld en tevens het allergrootste waterpark van Europa. Clau en Lau hebben het gaafste waterpark voor jullie gefilmd in onze vakantie vlog! ABONNEER NU: https://claulau.nl
Add a comment...

Post has attachment
Autorijden op de steilste helling ooit. Beleef de angstige momenten van Clau en lau Clau tijdens het autorijden richting vulkaan El Teide op Tenerife. ABONNEER NU: https://claulau.nl
Add a comment...

Post has attachment
Clau en Lau komen voor een verrassing te staan. Wat hebben ze nou bij de Lidl supermarkt op Tenerife!?!
ABONNEER NU: https://claulau.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded