Profile cover photo
Profile photo
Nur Hafizah Hussain
121 followers
121 followers
About
Nur Hafizah's interests
View all
Nur Hafizah's posts

Post has attachment
Saya bukan sahabat
Makan rambutan sangkut di halkum, Assalammualaikum Harini tajuk kurang best😦 Begitu gelora di hati.. Maaf kawan, awak anggap saya sahabat tapi saya bukan sahabat  buat awak..  Tetapi ingatlah awak selama lamanya sahabat buat saya. 😢😢😢

Post has attachment
Happy Mother's Day
Happy mother's day, yang dalam bahasa melayunya SELAMAT HARI IBU.. benda ni tak wajib pun, sebab hari hari, setiap detik, saat adalah hari ibu. CUMA.. Hari ni 14 May di iktiraf untuk nmpak lebih istimewa.. ( agaknya).. Untuk di Johor, harini kami kerja😅😅 ...

Post has attachment
Hotel di Bangi.
Assalammualaikum w.b.t, Hotel adalah satu tempat penginapan sementara bagi perantau. Hotel juga dikenali dengan pelbagai nama; rumah tumpangan contohnya 😅😅 OK. Kali ni topik saya berkenaan Hotel di Bangi. Pada bulan 4, 2017 - saya perlu menghadiri satu be...

Post has attachment
Sahabat
Sahabat adalah orang yang kita percaya, selesa, boleh berkongsi masalah. Saya pasti semua mempunyai sahabat dalam hidup mereka, kerana saya juga ada sahabat. Dalam setiap episod ada sahabat, just kadang2 ia hanya sementara..😢. Saya akan hargai siraturahim ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
2016
2016..hehe..3 series ... Be nice and nicer ya.. Ok..bila dah 3series ni..think about yourself.. niat je sampai masa tak pun Kdg2 penat pikir orang, last2 kne tikam gak..huhu..takpe2.. Ok tahun ni penentu jangka kerja dpt sambung atau sampai di sini saja.. M...

Post has attachment

Post has attachment
Android for beginners

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded