Profile cover photo
Profile photo
Atiqa M Sanawi
I'm not a beauty queen. I'm just beautiful me.
I'm not a beauty queen. I'm just beautiful me.
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bengang.
\Assalamualaikum/ Hai. Selamat sejahtera dan selamat petang. Nampak title kat atas ni kan? angkat kening S bukannya nak memburukkan sesiapa, S cuma nak share sikit ni haa. Kadang-kadang sakit juga hati ni kalau ada orang yang sengaja buat kita bengang. Ye...

Post has attachment
1st Mini Giveaway 2014 by Shad.
\Assalamualaikum/ Hasrat Shad nak buat Giveaway untuk tahun 2014 ni akhirnya tercapai jugak. Jemput semua join ya. KLIK BANNER UNTUK JOIN Hadiah : Power Bank x1 T-shirt x1 Novel x2 Long Necklace x1 Shawl x1 Bracelet x4 Ellips Hair Vitamin x2 Fridge Megnet x...

Post has attachment
Giveaway 5K Dunia Sebenar Shida.
  \Assalamualaikum/   Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali i...

Post has attachment
Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
\Assalamualaikum/ Dah lama sangat kot Bubblynotes.Com tak melancarkan segmen...dan kini Tora datang lagi... ooopsss... salah pula... dan kini dengan ini saya lancarkan segmen ini khas buat rakan2 blogger di luar sana. *_^ Segmen: My Best Entry Bubblynotes.C...

Post has attachment
Sabar.
   \Assalamualaikum/   Hai. Selamat petang semua. Harini S nak share apa yang S alami sejak S bangun pagi tadi. Mulanya S tak sangka perkara macam ni akan berlaku. Memang tipu lah kalau tak pernah kena marah kan, kan? Haha.   Cerita bermula macam ni. Lepas ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded