Profile cover photo
Profile photo
Neteges Escobar
16 followers
16 followers
About
Neteges Escobar's posts

Post has attachment
No deixis passar més temps, i posa a punt la teva piscina! Queden pocs dies perquè arribi l'estiu i ja no pots demorar més aquest moment. Segueix els nostres consells amb el post d'avui!

Post has attachment
#SabiesQue si el teu jardí l'omples de plantes autòctones, necessiten molts menys #aigua per sobreviure? És una bona tècnica per estalviar-la, i posar maca casa teva, ara que s'acosta el bon temps! Practica els nostres konseljs! #ConsellsEscobar
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Som experts en desembussos de canonades i per això coneixem les millors solucions. Però també els falsos mites que corren de boca en boca i que a més de no ser de cap ajuda poden agreujar el problema. Per exemple, el marro del cafè o la Coca-Cola. 

Post has attachment
Cal extremar les preocupacions i evitar acostar-se a les rieres quan hi ha un cabal d’aigua contundent i la força de l’aigua sigui extrema.

Post has attachment
#ConsellsEscobar Cuida el manteniment de les arquetes dels baixos de les comunitats de veïns i evita inundacions per fortes pluges.
Photo

Post has attachment
¿Ens adonem de la importància dels baixants d’evacuació d’aigua en una comunitat de veïns?

Post has attachment
#ConsellsEscobar Una aixeta amb airejador és la millor manera d'estalviar sense adonar-te!
Photo

Post has attachment
Fa unes setmanes hem començat a penjar en xarxes socials (Twitter, Facebook, Linkedin y Google+) una sèrie d’il·lustracions amb consells sobre la importància de l’estalvi d’aigua i la cura del nostre sistema de canonades.

Post has attachment
El sistema de tuberías en cualquier casa, piso, comercio o fábrica debe tener cierto cuidado para evitar problemas desagradables e inesperados. A media que el uso de las tuberías se intensifica el cuidado debe ser mayor, por este motivo, es primordial tener un plan de mantenimiento en comunidades de vecinos donde el uso es frecuente y abundante.
Wait while more posts are being loaded