Profile cover photo
Profile photo
Marit Bekkevold Skoglund
25 followers -
Brukt og Blandet
Brukt og Blandet

25 followers
About
Posts

Post has attachment
Lørdagstanker.
Hva skal en bruke denne lørdagen til da tro??? Valgene er mange, men ofte velger jeg å bare være. En kaffekopp og litt å bite i og noen tente lys det fungerer kjempefint det. Andre ganger derimot. Da trenger en litt mer fart og energi. Hva det blir i dag an...

Post has attachment
Gamle saker.
Gamle ting er flott. Kan ikke sette fingeren på hva som får meg til å like det gamle så godt, men  mulig det har noe med forankring å gjøre. Ting man føler  trygghet ved.

Post has attachment
Hva er målet???
Sølvplett igjen. Har vel kanskje nok fat nå??? Kan ikke love at det ikke dukker opp flere i samlinga altså. Det er jo ikke behovet for flere ting som driver en samler som meg. Det er jakta som på en måte er målet. 

Post has attachment
Snekkerglede.
Detaljer og snekkerglede. Hekter meg lett opp i sånne detaljer. Er det en diagnose for det tro???

Post has attachment
Kaffe om morran...
Er ikke annet å gjøre. Får bare stikke hue i kaffekoppen og komme igang med dagen.

Post has attachment
Sett farge på dagen.
Litt farger i tilværelsen må til. Så da kan det være blåmandag så mye det vil. Her kjøres det farger i alle varianter. Gult er kult. Grønt er skjønt. Blått er godt. Rødt er søtt. Eller noe i den duren. Jeg liker alle. La dagen din bli fargerik.

Post has attachment
Lopper igjen...
Plutselig gikk det noen dager uten  livstegn herfra igjen. Tror det bare må være sånn jeg. Her er imidlertid et par loppefunn,  det pleide å være populært før husker jeg. Ei gammel rive, og et avfallsspann. Her samles det lopper mer etter  sjarm enn etter v...

Post has attachment
Gammelt bestikk.
Gammelt bestikk er dekorativt. Å blande ulike mønstre på de ulike delene gjør bare uttrykket mer personlig. Helt min greie i alle fall.

Post has attachment
Solsikke sol.
Når det beste sommerværet uteblir er det fint å ha noen Solsikker innendørs å se på. Dette er skikkelige  gladblomster.

Post has attachment
Hverdagen igjen.
Ny uke og nye muligheter igjen. Dessuten start på jobb igjen etter sommerferien. Men det er jo hverdagene som gjør at ferie er så godt.  Ha ei fin uke.
Wait while more posts are being loaded