Profile cover photo
Profile photo
network421-official
14 followers -
Network421-official
Network421-official

14 followers
About
Posts

Post has attachment
Νέα lead page για όλα τα μέλη του network421 σε πακέτο Basic ή Pro. Με τη lead page μπορείτε να προωθήσετε είτε το network421 είτε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα και να συγκεντρώνετε στοιχεία των κατάλληλων υποψηφίων για αυτό που προσφέρετε.
Για τα μέλη που έχουν ήδη ενεργή την προηγούμενη έκδοση θα αναβαθμιστεί στη νέα με την ανανέωση της συνδρομής τους. To περιεχόμενο της lead page προσαρμόζεται στις ανάγκες εκάστου μέλους με βίντεο, φωτογραφίες, κείμενο φόρμα κλπ
Ένα δείγμα εδώ
http://theloergasia.eu/2211/
Νέα σελίδα αυτοματοποιημένου συστήματος προσέλκυσης ενημέρωσης και εγγραφών από το internet.
Και σε αυτή την έκδοση θα αναβαθμίζεται ένα ένα μέλος που ανανεώνει τη συνδρομή του.
Δείτε τη εδώ
http://pamemazi.eu/2211/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Αν αποτύχουμε να διερευνήσουμε εξονυχιστικά μια νέα ιδέα κινδυνεύουμε είτε να την υιοθετήσουμε πρόωρα είτε να την απορρίψουμε πρόωρα.
Και στις δύο περιπτώσεις χάνουμε ενδεχομένως την ευκαιρία που είναι καλά κρυμμένη πίσω από τη νέα ιδέα!
Δωρεάν ενημερωτικό webinar απόψε 22:00 για όσους την ψάχνουν "εξονυχιστικά"
Γνωρίστε, κατανοήστε, μοιραστείτε και κερδίστε σε όλα τα επίπεδα!!!!!!!!
https://www.facebook.com/events/392768291073839/
Add a comment...

Το network421 μεγαλώνει μέρα τη μέρα, μαζί με τα μέλη του. Προκειμένου να διευκολυνθούν όλα τα μέλη και να αναπτυχθούν έγιναν συγκεκριμένες οργανωτικές βελτιώσεις με τις οποίες ο καθένας εξοικονομεί χρόνο, έχει άμεση ενημέρωση και εύκολες διαδικασίες. Συγκεκριμένα:
To "Ημερολόγιο" μετονομάστηκε σε "Ημερολόγιο Σεμιναρίων" και εκεί θα βρίσκονται όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια και ο σύνδεσμος παρακολούθησης, ώστε να ενημερώνονται εύκολα και άμεσα όλα τα μέλη
Οι τακτικές παρουσιάσεις σε webinar θα διεξάγονται από νέα πλατφόρμα Webinar με τα εξής πλεονεκτήματα:
Μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου (η ενημέρωση θα ξεκινά ακριβώς την ώρα που έχει ανακοινωθεί) και η διάρεια θα είναι 30 λεπτά
Φιλική πλατφόρμα με άμεση ενεργοποίηση από το σύνδεσμο εισόδου
Banner των webinar στην αρχική σελίδα network421 στα οποία δηλώνει τη συμμετοχή του ο καθένας που επιθυμεί να παρακολουθήσει.
Υπενθύμιση μια ημέρα πριν και μια ώρα πρίν την έναρξη ώστε να μη το χάνει.
Εύκολος τρόπος να δηλώσουν συμμετοχή και να το παρακολουθήσουν φίλοι μας αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουν ημέρα.
Εύκολος και ασφαλής τρόπος ερωτήσεων στο chat και άμεση απάντηση ζωντανά και με σειρά από τον παρουσιαστή χωρίς σπατάλη χρόνου.
Ουσιαστική επικοινωνία εστιασμένη στο αποτέλεσμα που είναι η ανάπτυξη της δομής όλων των μελών, και η επίλυση των ουσιαστικών αποριών που εύλογα δημιουργούνται
Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στην καταλληλότερη πλατφόρμα αναλόγως είδους σεμιναρίου.
Δημιουργείται με αυτό τον τρόπο ένα σύστημα απλό και εύκολο στην αναπαραγωγή του (σημαντικό για την επιτυχή ανάπτυξη της δομής μελών)
Επισκεφθείτε την σελίδα https://network421.com/ και δείτε όλες τις βελτιώσεις, δηλώστε συμμετοχή στα πρώτα webinar στην αρχική σελίδα ή στους παρακάτω συνδέσμους και απολαύστε τις υπηρεσίες μας ξεκάθαρα και σε τάξη.
Δηλώστε συμμετοχή σε ένα webinar την Τρίτη στο σύνδεσμο https://network421.clickmeeting.com/tuesday-presen…/register
ή την Πέμπτη στο σύνδεσμο https://network421.clickmeeting.com/thursday-pres…/register…
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Τρεις εργάτες έκτιζαν ένα κτίριο όταν τους πλησίασε ένας περαστικός. Ο πρώτος εργάτης ήταν βρώμικος, ιδρωμένος, και στο πρόσωπό του ζωγραφισμένη η δυσαρέσκεια. Ο περαστικός τον ρώτησε: Τι κάνεις εδώ; Ο εργάτης απάντησε “χτίζω τούβλα”.
Ο δεύτερος εργάτης ήταν εξίσου βρώμικος, ιδρωμένος, και στο πρόσωπό του επίσης ζωγραφισμένη η δυσαρέσκεια. Ο περαστικός τον ρώτησε: Τι κάνεις εδώ; Ο εργάτης απάντησε “Βγάζω 5 ευρώ την ώρα”.
Ο τρίτος εργάτης ήταν εξίσου βρώμικος και ιδρωμένος, αλλά στο πρόσωπό του είχε μια όμορφη και λαμπερή έκφραση. Παρόλο που εργαζόταν εξίσου σκληρά με τους άλλους δύο, η δουλειά φαινόταν να βγαίνει από μέσα του χωρίς κόπο. Ο περαστικός τον ρώτησε: Τι κάνεις εδώ; Ο εργάτης απάντησε “Χτίζω ένα σχολείο”.
Πόση δύναμη απελευθερώνεται όταν κατανοούμε το σκοπό της δουλειάς μας; Πόση ικανοποίηση νιώθουμε; Εσύ τι κάνεις εδώ;
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded