Profile cover photo
Profile photo
Smartsunwear.dk
4 followers -
Alt i solbeskyttelse til børn!
Alt i solbeskyttelse til børn!

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Gode solråd
Solen er afgørende som kilde til liv på Jorden som ophav til fotosyntesen og som drivkraft til Jordens klima og vejr. Mennesker har gavn af solen, der er den vigtigste kilde til D-vitamin. Men der kan alligevel være god grund til at være påpasselig over for at færdes i solen for længe af gangen, da solen er så kraftig, at den potentielt kan skade din hud og dit helbred.

Læs med videre, hvis du er nysgerrig på, hvorfor det er relevant at beskytte dig imod solen, samt hvordan du gør det bedst muligt for dig selv og din familie.

Hvorfor beskytte sig mod solen?
Solen udsender ultraviolette stråler, forkortet UV, der ikke kan ses af det menneskelige øje og som heller ikke kan direkte mærkes. Det er udsendingen af disse stråler, der er medvirkende til, at din hud bliver brun om sommeren, men det er tilsvarende UV, der skader og kan medvirke til "hudkræft.

Der skelnes i denne forbindelse imellem tre typer UV:
UV-A, der trænger dybere ind i huden og kan skabe tidlige tegn på aldring
UV-B, der gør huden tykkere og er årsag til solskoldning, soleksem og solskader på længere sigt, fx som ved kræft.
UV-C, der er er den farligste UV-type. Denne når dog ikke Jorden, da den optages af klodens ozon-lag forinden.

For at forebygge rynker, tegn på aldring og risikoen for kræftsygdomme anbefales det at tage visse forholdsregler, da der er god grund til at nyde godt af solen på en påpasselig måde.
Gode råd til solbeskyttelse
#Kræftens Bekæmpelse er særligt aktive i formidlingen af solbeskyttelse i Danmark. Dette skyldes særligt, at hudkræft en særdeles udbredt kræftform, hvilket giver anledning til fire råd fra organisationen, der kan sikre sunde solvaner blandt danskere.

De fire solråd er:
Skygge
Solhat
Solcreme
Sluk Solariet

Disse solregler dækker over, at det som udgangspunkt altid giver mening at tænke sig om, før man færdes flere timer i streg i solen. Følger du og din familie rådene, er du derfor godt klædt på til sommermåneder.

Benyt altid solcreme, helst med høj faktor, og beskyt dig ved at opholde dig i skyggen henover middag, hvor UV-indekset er højest, eller dæk dig til med passende tøj. Det kan virke modstridende at klæde sig ekstra på ved høje temperaturer, men vælges let og luftigt tøj, vil denne løsning være effektiv og nem - særligt for børn.

Solhatte er i denne forbindelse et praktisk og nemt trick, ligesom solbriller også kan være en lettelse ved skarpt lys. Husk dog at købe #solbriller med UV-beskyttelse, hvis du vælger denne løsning, da du herved beskytter dine øjne bedst muligt.

Og så til en effektiv og velkendt metode til solbeskyttelse: Solcreme. Solcreme har inden for de sidste årtier etableret sig som den stensikre løsning og anbefales i dag til alle - små som store.
Add a comment...

Post has attachment
Lad børnene lege uden bekymring med #badebukser med indbygget ble.

De mindste drenge og piger elsker at lege i og nær vandet. Ikke alle steder er dog egnede til små børn, da der kan opstå uheld, der ikke er egnede til alle badesteder.

Der er dog ingen grund til at snyde dit #barn for at finde sin indre vandhund frem. Med et par blebadebukser kan dit barn altid lege frit. En blød elastik ved talje og lår bidrager til et lækagesystem, som tillader fuld bevægelighed, når barnet et iført blebadebukserne. Et sandt hit blandt forældre til de mindste!
Add a comment...

Post has attachment
SwimFin – hvad er det?

En SwimFim er i sin enkelthed en svømmefinne, til barnet der skal lære at svømme. #SwimFin, har som navet antyder samme form som en hajfinne. Den spændes med 2 bælter omkring brystkassen/maven. SwimFin sikrer, at barnet har den korrekte holdning i vandet og giver den opdrift som barnet afhængig af svømmeevner har brug for. Hos nybegynderen er der meget opdrift og hajfinnen er halvt under vand. Og efterhånden som barnet bliver en bedre og bedre svømmer bliver barnets holdning i vandet mere og mere vandret og finnen kommer til sidst til at ligge stort set på vandoverfladen.

Oprindeligt blev SwimFin indsendt som et bud på en innovativ opfindelse til et engelsk tv-program. Opfinderen Kevin Moseley blev nærmest ”latterliggjort” med sit produkt, men nu 10 år siden er det vist Kevin Moseley, som griner når han går i banken, for over de forløbende år er successen bare blevet større og større og SwimFin sælges i intet mindre end 80 lande.

Vores unger har den også og synes godt om at #svømme med den. Og den skaber altid en positiv opmærksomhed fra de andre små svømmere. Selvfølgelig kan SwimFin fås i mange flotte farver blandt andet grå, blå, rød, lilla, orange osv. 
Add a comment...

Post has attachment
Så er det snart tid til GIVE-AWAY!! 
Når vores Facebookside når 500 likes, udtrækkes en vinder blandt de, der har trykket 'synes godt om'. 

Præmien er en super smart miljø-venlig taske fra det danske mærke GrünBAG. Taskerne fremstilles i bl.a. sejldug, der er blevet frasorteret på grund af eventuelle trykfejl. Disse tasker er håndlavede, og du finder næppe to, der er helt magen til hinanden. Hver gang GrünBAG sælger et produkt går materialeværdien ubeskåret til nødhjælpsorganisationen " Læger uden Grænser (MSF) " . 

GrünBAG er danskejet og al design og produktion foregår i Danmark. Så hvis du ønsker at støtte op om Læger Uden Grænser, miljøet og dansk nytænkning, så bør du bestemt tage et kig på deres produkter! 

Vi ser gerne, at vores følgere deler dette opslag, sådan at vi sammen kan hjælpes ad med at støtte lægehjælp til mennesker i nød og den danske bæredygtighed.

Husk at trykke 'synes-godt-om' vores facebookside for at deltage.
Fortsat god dag 
mvh. Smartsunwear.dk

- Værdien af denne give-away er på 1250,- kr og taskens mål er 50x30.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Den vidunderlige verden af SwimFin 

Med sommeren kommer varme, solrige dage og behovet for at kunne køle af og forfriske sig. Der er ingen bedre aktivitet for dig og børnene om sommeren end at hoppe i et dejligt svømmebassin for at køle af. Bassinet er en fantastisk måde at tilbringe tid med dine børn på og nyde en varm dag i solen. Morer du dig nogensinde med at lade som om, at du og dine børn er fisk eller andre havdyr? Med SwimFin kan dine børn lade som om, de er hajer og delfiner! SwimFin er et nyt pool legetøj for børn, der kan give timevis af underholdning! Men dette produkt er ikke kun til leg, det er også et godt værktøj til at hjælpe børnene svømme og samtidig holde dem trygge i svømmebassinet. 

  Du skal blot give barnet en SwimFin på og fastgøre stroppen. Så kan de hoppe i og svømme selv som små fisk. SwimFin fungerer som en redningsvest, der holder dine børn flydende i vandet. Det er en fantastisk måde at lære dine børn at svømme på og give dem den tillid, de har brug for, for at erobre vandet. Dette produkt er blevet testet og giver virkelig den sikkerhed og tryghed, forældre behøver for at kunne stole på deres børn i vandet. Selve finnen er lavet af et materiale, der har betydelig opdrift og vil holde dine børn oven vande i poolen. Og remmen går rundt om barnets skuldre og mave for at sikre, at barnet er trygt i flydefinnen. Dette er ikke ligesom oppustelige armringe, hvor du er nødt til at bekymre dig om, om ringene vil holde sig fyldt med luft og oven vande. SwimFin er et godt alternativ til andre flyde-produkter, fordi børn faktisk gerne vil have dem på. De er ikke ubehagelige og børnene behøver ikke at gøre nogen ekstra indsats for at få dem på. 

  Giv dine børn friheden til at vinde den selvtillid, du ønsker, de skal have i vandet. En SwimFin giver dit barn mulighed for at gå ud på egen hånd og tage chancer, men giver dem samtidig sikkerheden for, at de kan erobre vandet. Ikke blot er SwimFin sikker, men den er virkelig sjov for børnene. De kommer i flere farver, så dit barn kan vælge den finne, han eller hun gerne vil have. Leg med venner, der også har SwimFin. Det kan være en god måde for børn at bruge deres fantasi og opleve vandeventyr på. 

  I forældre behøver ikke længere at holde jeres børn, mens de svømmer. Tag en lille pause og se dem, når de begynder at flyde på vandet og lærer at svømme på egen hånd. SwimFin er et fantastisk produkt til dit barn og har vist sig at virke!
Add a comment...

Post has attachment
Efter en stille tid herinde og på Facebook vil siderne nu igen blive aktive, og derfor vil vi hos Smartsunwear være super taknemmelige, hvis I gad at dele os med jeres venner, sådan at UV-tøjet kan nå ud til endnu flere.
 
Husk at der stadig udtrækkes en tilfældig vinder af et gavekort på 1000,- kr til brug i vores shop, når Facebook-siden runder 1000 medlemmer, så skynd dig at dele! 
 
Vi kan også afsløre, at når vi nærmer os de 500 likes ( igen på Facebook ), vil der blive afholdt endnu en lille konkurrence, så husk at følge med, så du ikke går glip af det! :-) 

Fortsat god mandag
- http://smartsunwear.dk/ 
Add a comment...

Post has attachment
#Baby-Banz solbriller til børn


En baby er et lille menneske, der afhænger af voksne til at passe det, og at beskytte det, selv fra farer, som vi ikke kan se. Det er nemt at huske at give barnet en frakke på, når det er koldt udenfor. Men at smøre på solcreme eller give dit barn #solbriller på, er måske ikke så indlysende.

En babys hud og øjne er mere følsomme end vores egen for solen. Solcreme er let at finde og det er virkelig en one size fits all slags ting, men hvad med solbriller? Konventionelle solbriller vil ikke blive på et barns hoved. Det er en rigtig god ting, at vores venner i Australien har tænkt længe og hårdt på dette problem, og kom op med Baby Banz solbriller til babyer.


I modsætning til konventionelle solbriller, har Baby Banz briller en blød neopren elastisk rem over bagsiden, for at holde brillerne forsigtigt på dit barns ansigt. Næse og pande stykket er lavet af silikone og er indlejret i rammen for komfort. Rammerne er fremstillet af polycarbonat, som er en splintre-resistent plast, og linserne kan erstattes med styrkeglas. Disse små briller er designet til at være fleksibel, komfortabel og sporty, og de ​​er designet til at vokse med dit barn. De kommer i alle mulige skønne farver til farve koordinering og at vise personligheder.


Baby Banz laver også andre børnerelaterede produkter som et vidunderlig strand telt, der gør det muligt for børn at komfortabelt være ude af solen og stadig have det sjovt. Paraplyer er forældede som solbeskyttelse til aktive børn. Men børn kan ikke modstå et telt. Noget ved telte tiltrækker og holder opmærksomheden hos børn. Du vil være heldig, hvis du får dem til at komme tilbage i bilen, når det er tid til at tage hjem.


Baby Banz har givet verden disse vidunderlige baby-solbriller, der forbliver på barnets ansigt, og komfortabelt beskytter deres følsomme øjne fra den barske sommer eller vinter sol. De er så enkle og alligevel så effektive, og barnet vil elske dem.
Add a comment...

Post has attachment
Solbeskyttelse til babyer – solskærm eller solsejl til barnevognen.


Med et solsejl til at sætte over barnevognen eller klapvognen sikrer man, at den lille kan opholde sig i skygge, selvom resten af familien opholder sig i solen. Det er en superidé især ved ophold på stranden eller andre steder, hvor der ikke lige er mulighed for at søge skygge, når solen skinner fra en skyfri himmel. Baby kan tage sin middagslur samme sted som resten af familien. De solsejl vi anvender har en UPF 50 + og giver god skygge. Og er så nemme at anvende, at det er en leg. Solskærmen kan påsættes de fleste barnevogne og klapvogne. Solskærm og solsejl opbevares i en lille tilhørende pose, når det ikke er i brug. Fylder ikke meget sammenklappet, og kan derfor let medbringes overalt.

Tidligere anvendte mange håndklæder eller stof bleer til formålet. Lidt mere besværligt efter min mening. Den store forskel på de to løsninger er, at der i almindelig stof er en beskyttelsesfaktor på UPF 5-10+. Det kan måske godt gå an under hjemlige himmelstrøg, men er det varmere steder bør der være en højere beskyttelsesfaktor, hvis man vil sikre, at den lille ikke udsættes for de skadelige virkninger fra uv-stråling.

Syntes man baby skal være lidt i vandet eller sandet, så husk at der fås de skønneste heldragter med solbeskyttelse. Nogle uv-dragter fås med lange ærmer og ben, så baby stadig er optimalt beskyttet mod solskoldninger. Solcreme på hænder og fødder, solhat på hovedet, så er baby klar til at indtage verden.
Add a comment...

#solbeskyttende  tøj
Solbeskyttende tøj er tøj med indbygget solfaktor. Med solbeskyttende tøj er du og dine børn sikret mange timer under solens stråler uden risiko for forbrændinger på de steder, hvor tøjet dækker. På hænder, fødder og andre bare steder, anbefales det naturligvis at anvende solcreme – allerhelst svanemærket.


Solbeskyttende tøj fås med forskellige beskyttelsesfaktor. Den mest almindelige er UPF 50 + dvs. at 1/50 af solens stråler kan trænge igennem. Med andre ord holdes 98% af solens stråling ude. I den senere tid er der kommet flere mærker frem, som har UPF 80+. De anerkendte mærker beskytter altså med 98-99 %. Den måde stoffets fibre er sammensat på sikrer, at solens stråler ikke kan trænge gennem stoffet. Og stadig er tøjet superblødt og rart at have på, det føles akkurat som ganske almindeligt svømmetøj.


De mest kendte mærker såsom MALA, Hyphen, Zunblock, Danefæ, Petit Crabe m.fl. er alle Oeko-Tex mærket, hvilket vil sige, at der ikke er anvendt sundhedsskadelige stoffer i fremstillingen af tøjet.


Hyphen udmærker sig ved at have vundet adskillige test i bl.a. Tyskland og Schweiz gennem mange år. Solbeskyttende tøj fra Hyphen er i superkvalitet og det fremstilles i mange forskellige designs og til utallige formål. Således er det muligt at købe lange bukser, polo-skjorter, t-shirts og shorts, som til forveksling ligner andet hverdagstøj, blot med indbygget solfaktor. Derudover producerer Hyphen til en lang række sportsgrene bl.a. golf, surfing, sejlads og andre udendørs aktiviteter, hvor god solbeskyttelse er et must.


Solbeskyttende tøj fås i mange forskellige designs og modeller. Til babyer fås fine heldragter med lange ærmer og ben. Nogle kan åbnes i skridtet med mulighed for nemt bleskifte. Til børn kan fås flotte og smarte heldragter og sæt. Soltøj fås til alle aldre. Også i så smarte designs at selv teenagere vil være med.


Naturligvis er solhatte også en del af outfittet, når vi taler solbeskyttende tøj. Legionærhattene er populære og yderst beskyttende idet, de beskytter både ansigt, øjne, ører og nakke. En solhat med bred skygge både foran og bagtil er også brugbar – hovedsagen er at man sikrer, at solens stråler ikke kan trænge gennem stoffet.


Solbeskyttende tøj anvendes primært som svømmetøj og til ophold på stranden, i vandet eller ved poolen. Mange vælger at have flere sæt, så ungerne altid kan komme i tørt tøj og hele tiden have den optimale beskyttelse mod solens skadelige stråler.


Sidst men ikke mindst nedsættes risikoen for skader i huden ved brug af solbeskyttende tøj. Det har vist sig, at mennesker, som især i barndommen har været udsat for mange solskoldninger har en øget risiko for udvikling af kræft i huden. Så pas godt på dig selv og ungerne, når i nyder solen.
Add a comment...

Post has attachment
Hvor og hvornår har man brug for en badeponcho?


En poncho er en form for overtøj designet enten til at holde kroppen varm eller tør alt efter materialet. Mange kvinder bruger uldne ponchos som moderigtigt overtøj. Badeponchos produceres både til børn og voksne. I Danmark er det dog oftest babyer og børn, man ser i badeponcho.En badeponcho er hyppigst i lækker, tyk og blød frotté og er særdeles velegnet efter et bad i hjemmet, eller når ungerne har været i poolen eller havet på en dejlig solferie. En badeponcho er et stort rektangulær stykke stof med et hul i midten, hvor hovedet titter frem. De fleste badeponchos har hætte, som sikrer at barnet kan have skygge mod solens stråler eller give varme og tørre det våde hår.
 


De senere år er der også mange producenter, som har lavet badeponchos i materialer med indbygget solfaktor. F.eks. australske Banbury har ponchos med #UPF 50+. Det gør den jo særdeles anvendelig på solferien, hvor barnet kan bruge ponchoen både til at tørre sig med og til leg på stranden og være godt beskyttet mod solens skarpe stråler.Hos os bliver badeponchoer brugt af ungerne året rundt - nemlig efter brusebadet – det er så let, blødt og varmt at snuppe over hovedet og sætte sig i sofaen og hygge sig samtidig med, at man tørrer.Badekåber


Badekåber er et hit både blandt børn og voksne. Vi har i mange år haft badekåber fra det tyske firma Playshoes. De er super bløde i lækkert tykt frotté og i et væld af farver og mønstre. Det er ungerne vilde med. Med bælte og lommer, så man kan opbevare sine små strandfund eller andet godt, mens man tørrer, får varmen efter badet eller bare slapper af.Badekåber er virkelig gode til en strandtur i den danske sommer, hvor der tit kan være både blæsende og småkoldt. Vi bruger dem også efter brusebadet og ungerne skal ikke være ret gamle, før de synes det er sjovere, lettere og skønnere, at blive tør i en #badekåbe fremfor et håndklæde.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded