Profile cover photo
Profile photo
sakinah mat said
228 followers
228 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PENGALAMAN 4 BULAN ALAHAN MENGANDUNG ANAK SULONG
Assalamualaikum.. Hari ni, saya nak share sedikit pengalaman mengandung anak pertama. Bukan kedua atau ketiga. Yang mana, bila sebut je pengalaman pertama.. off course banyak perkara belum expert walau kita ni jenis banyak membaca, mendengar nasihat dan pen...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
DAPUR SAKINAH : FIRST TIME MASAK IKAN BILIS SAMBAL TEMPOYAK
Assalamualaikum dan salam bahagia. Hari ni, saya terasa nak masak Ikan Bilis Masak Sambal Tempoyak. Dan ni lah hasilnya. Ok, lah for first time. Bahan-bahan : 1. Ikan bilis ikut suka hati 2. Bawang merah (saya guna yang dah blend 2 sudu makan)* 3. Bawang pu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
CABARAN WORKING AT HOME MOM (WAHM) BERANAK SATU
Bismillahirahmanirahim.. Assalamualaikum dan salam bahagia. Apa khabar? Saya nak tanya. Apa anda rasa.. Bila disuruh campur susu tepung untuk si anak yang baru nak membesar? Hakikat susu badan melimpah ruah, sentiasa ada untuk anak kita. Lambat menyusu je b...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
DIARI AZZAHRA : TRAUMA SELEPAS BERSALIN ANAK SULONG
Assalamualaikum dan selamat malam. Selamat berhujung minggu. Ini kisah pagi tadi. Bila dah ada anak sorang.. mak cik pak cik, anak-beranak bawang tanya. Bila lagi nak ada adik?? Wow! Azzahra baru nak masuk 6 bulan, dorang dah request adik pulak. Dasyat betu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded