Profile cover photo
Profile photo
sufian hussin
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
ingatan...
Mengingati kematian adalah salah satu cara untuk kita mendekatkan diri dengan Allah...mungkin kita tidak sedar bahawa kematian semakin menghampiri kita..mungkin esok, mungkin lusa, mungkin juga hari ini dan mungkin juga saat ini...tetapi ingatlah,,kematian ...

Post has attachment
**
Final Exam.... Hidup sebagai final year student sudah hampir kepada penamatnya...final exam makin hampir...paper aku start pd 5 Jun 2014 dan last paper pd 20 Jun 2014...x tau kenapa hati rasa lain..mungkin sebab dah nak tamatkan status sebagai final year st...

Post has attachment
Rindu....
hai semua...serious lama x update blog ni...terlupe pasword la katakan,,huhu...so banyak nak cerite,,tp rasanya x cukup sehari menaip,,hehe,,,jd aku akan update ape yang terbaru...ermm skrg ni memang bzi dengan assignment, final year projek lg, filem dokume...

Post has attachment
**
Like New.. Lama gile x update blog ni...almakum la..busy memanjang...ni pun da lupe password. Selamat la boleh cari balik...banyak gile nak cite ni..Selama aku x update blog ni,,banyak gile pengalaman dan aktiviti yang best yg da aku lalui,,,nak cite pun jd...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded