Profile cover photo
Profile photo
Official Egriprogramok
34 followers -
Minden program egy helyen Eger és környékéről
Minden program egy helyen Eger és környékéről

34 followers
About
Posts

Post has attachment
Nyárvégi, háromnapos buli, irodalmi est, koncert, népzenei gála és kiállításmegnyitó is vár rátok a héten.

Post has attachment
Tűzijáték, Szimfonik Lájk koncert, díszünnepség, Tóparti Nap, felsőtárkányi programok, régiségvásár, zenés mesejáték és Fáklyás Királyköszöntő is szerepel a hétvége kínálatában.

Post has attachment
Augusztus 20-a alkalmából lesznek programok a hétvégén, de addig sem fogunk unatkozni.

Post has attachment
Az ExperiDance Nostradamus című előadása a Máraiban, az esti látványfestés a Dobó téren lesz. A Mezítláb a parkban és a Pinokkió darabot VII. Egri Érsekkerti Nyári Játékok keretében nézhetitek meg az Érsekkertben. A róka és a holló gyermekszínházi előadás helyszíne a Dobó gimi.

Post has attachment
Izgalmas, programokkal teli napok állnak előttünk. Jön a Sörfesztivál és Végvári Vigasságok, lesz szabadtéri színházi bemutató, Magyarok Vására és még Operettgála is. Például.

Post has attachment
Továbbra nagyszerű programokat tartogat Eger és környéke, szabadtéri eseményekből nem lesz hiány.

Post has attachment
Szabadtéri eseményekből ezen a héten sem lesz hiány: Ghymes koncert, Rózsatán Ünnep, zenés vígjáték, mesejáték, sanzonest, musical, színházi- és gyermekszínházi előadás, régiségvásár és kertmozi az ajánlóban.

Post has attachment
Szombaton és vasárnap már a Négyszögletű kerek erdő mesejátékot láthatjátok a Kölcsönlakás mellett a VII. Egri Érsekkerti Nyári Játékokon. A Mária evangéliuma rockopera a Líceumban lesz szombaton 21 órakor, a Magdolna Napi búcsú pedig Felsőtárkányban vasárnap.

Post has attachment
http://www.egriprogramok.hu/hu/programajanlo/4557-nagykoncert-Pénteken lesz a P.Mobil koncert a Szépasszonyvölgyben, vagy nézzétek meg a Csárdáskirálynő nagyoperettet a Líceumban, ami az Agria Játékok Nonprofit Kft. és Dáma Díva Művészeti Társaság közös előadása. A Kertmoziban a Baywatch című filmet vetítik.

Post has attachment
A héten megnézhetitek a Kölcsönlakás vígjátékot az Érsekkerti Nyári Játékokon, de mesejáték is szerepel a menüben. Barabás Lőrinc Quartet és Generál koncert, Rockopera, Csárdáskirálynő és Kertmozi a heti kínálatban.
Wait while more posts are being loaded