Profile cover photo
Profile photo
Cik Puan Fairul
23 followers
23 followers
About
Posts

Post has attachment
LOTUS APARTMENT PUCHONG PRIMA UNTUK DISEWA
Assalamualaikum. 1st post untuk tahun 2018. Untuk permulaan ni kita nak cari penyewa ye. Kalau korang ada tau sesapa yg tgh cari umah sewa,bleh la panjang2 kan mesej ni. LOTUS APARTMENT PUCHONG PRIMA UNTUK DISEWA - Tingkat 1 3min LRT Puchong Prima 3min Pasa...
Add a comment...

Post has attachment
Happy 5th Wedding Anniversary!
Assalamualaikum! Lama giler x hapdet belog. Dulu keje ngan bos Italy,sebulan sekali je masuk opis. Skang dah kerja tempat lain,memang bertambah sebok. Tapi sebab kan hari ni hari yg sungguh istimewa,terpaksa up 1 post untuk kenangan. To Adam,one day nnti ad...
Happy 5th Wedding Anniversary!
Happy 5th Wedding Anniversary!
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Al Fatihah untuk para huffaz dan guru di Darul Ittifaqiyah.
Semoga kaum keluarga tabah dengan ujian ini.
Takziah - Darul Quran Ittifaqiyah
Takziah - Darul Quran Ittifaqiyah
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Takziah - Darul Quran Ittifaqiyah
Assalamualaikum. 1 Malaysia sedih dengan berita awal pagi semalam. Sama samalah kita sedekahkan Al Fatihah untuk 23 orang yang maut dalam nahas kebakaran. Tak lupa juga kepada yang viral gambar jenazah yang rentung dalam kebakaran, mohon janganlah di viralk...
Takziah - Darul Quran Ittifaqiyah
Takziah - Darul Quran Ittifaqiyah
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Doorgift.

Nak order, wasap je 013 3328038!

#doorgift   #doorgiftkl   #doorgiftselangor   #doorgiftmalaysia   #partypackkl   #weddingkl   #weddingmalaysia  
Doorgift!
Doorgift!
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Doorgift!
Assalamualaikum. Macam biasa la. Xsah la cerita kat blog kalau xbasi. Yang ni pon aku lupa bila punya order ni. Korang kalau nk order doorgift, wasap je aku ye. 013 3328038. Jom layan gambar. #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkl #doorgiftipoh #partypackkl #...
Doorgift!
Doorgift!
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Matta Fair 8 - 10 September 2017 di PWTC
Good news untuk yang suka travel.  Jom kita pakai p ramai ramai. Aku rasa mcm xde masa nak pergi. Ada hal sekt minggu ni. tapi insyallah akan curik jugak masa untuk ke PWTC. #mattafair2017 #mattafairpwtc2017
Add a comment...

Post has attachment
21 Ogos - Alhamdulillah
Assalamualaikum. Cerita seminggu yang lepas. Akhirnya setelah tolak tambah 8 tahun berkhidmat dengan kampeni ni, akhirnya baru ada keberanian hantar surat resign.  Sebab apa resign sedangkan belum dapat kerja lain lagi? Sebab hati dah x ikhlas kerja sini. T...
21 Ogos - Alhamdulillah
21 Ogos - Alhamdulillah
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Emosi terganggu
Assalamualaikum! Hamboi tajuk x menahan. Tapi betol...Luaran nampak happy tapi dalaman tak siapa yang tahu. Cewahhh... Tapi sekarang ni lega sangat. Ada rezeki insyallah. Kalau xde rezeki, anggap aje itu bukan yang terbaik untuk kita. Sebeno benonya entri n...
Emosi terganggu
Emosi terganggu
cikpuanfairul.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded