Profile cover photo
Profile photo
Eda Ejai
65 followers
65 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
Hari Tu Tok Ram, Sekarang Jihan Muse Pula Ambil Shaklee..
Kalau kita tengok gelagat Tok Ram menyakat Jihan dalam Gegar Vaganza kita pon naik geram.. hahhaha.. ada aje idea Tok Ram tu.. Walaupon derang tu nampak macam tak sebulu, tapi ada juga persamaannya.. Ya derang amalkan vitamin Shaklee uolss... hehehe..  Ming...

Post has attachment
Public
Mari Mencuci Mesin Basuh.. Part 2..
Sambungan dari entry sebelum ni.. pasal cucu mesin basuh. .  dan hasilnya pada keesokan hari adalah taarraaaaaaa..... segala sampah sarap.. erkk.. ni kire sebagai sampah sarap ke ek.. rasenya ni habuk-habuk lama yang termelekat kat sebelah luar dan bawah dr...

Post has attachment
Public
Set Menyusu Buat Eda Jatuh Hati Dengan Shaklee..
Haaa.. selalunya korang akan baca blog eda je kan.. kali ni eda try untuk ber'vlog' pula.. Dalam video ni eda ada bertahu tentang produk Shaklee yang mana buat eda betul-betul jatuh cinta dengan Shaklee.. Dan disebabkan produk-produk ni la eda terus makan s...

Post has attachment
Public
Ni entry lama.. tapi mungkin dapat bantu juga buat ibu-ibu muda diluar sana..

Post has attachment
Public
Kaedah Power Pumping Yang Boleh Bantu Masalah 'Susu Kering'..
Ini gamba lame.. amek mase bulan 11 tahun lepas.. Pada saat ini eda sedang bertungkus lumus melakukan
" Power Pumping ". Kepala runsing.. dah dekat seminggu susu tak bape nak
keluar.. cuba untuk tak runsingkan kepala tapi susu tetap juga tak banyak.. Peruba...

Post has attachment
Public
Berita Sedih Dari Tanah Tinggi..
Fakta dalam video ini adalah 1- Setiap hari 200kg sayur dari Cameron Highland di hantar
ke Singapore. Dia seorang farmer tapi dia pun tak makan sayur Cameron Highland
sebab racun pesticide yang digunakan paling tinggi. 2- Statistik dari Eropah, sayur paling...

Post has attachment
Public
Perbezaan Shaklee Yang Membuatkan Seluruh Dunia Patut Mempercayainya..
Selamat, Semulajadi, Terbukti Berkesan selama lebih 50 Tahun ✔ Sentiasa Selamat . Lebih daripada 100,000 ujian kawalan kualiti tahunan
dijalankan . Potensi terjamin, pengesahan bahan botani daripada pihak
ketiga . Ketulenan terjamin, 350 ujian-ujian pencema...

Post has attachment
Public
Mari Mencuci Mesin Basuh..
Dah lama mencari sabun pencuci mesin basuh ni.. disebabkan tadi singgah kejap ke eon big, pegi masuk ke cosway.. jumpa pon sabon ni.. beli la sekotak.. disebabkan harga bukan ahli cosway kene la bayar RM15.90.. (kalau ahli harga dia dalam rm10 rasenya) Yeay...

Post has attachment
Public
Kajian Telomeres Oleh Prof Dr Elizabeth Blackburn..
Kajian Telomeres adalah salah satu Landmark Study Shaklee yang diketuai oleh Prof Dr Elizabeth Blackburn Korang tahu tak yang Prof Dr Elizabeth Blackburn telah dianugerahkan
Noble Prize dalam Physiology/ Medicine.. Prof Dr Elizabeth Blackburn menemui telome...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded