Profile cover photo
Profile photo
Audadi Anaqah
57 followers -
Setiap Gambar Ada Ceritanya......
Setiap Gambar Ada Ceritanya......

57 followers
About
Audadi's posts

Post has attachment
Hanya Tuhan Yang Tahu
Assalamualaikum semua... Pagi tadi pergi HSAH lagi buat TVS untuk IUI..tapi mengecewakan saiz telur yang tidak menepati prosuder IUI dan doc bagi tarikh untuk dtg semula buat TVS silap..aku buat ovulation test pd D14 3.4 result dia double line so ini bermak...

Post has attachment
DAY-10 untuk IUI TEST
21.3 baru period aku mai lepas 2 minggu tunggu..so 30.3 hb(AHAD) baru D10 aku..mai hospital mcm biasa...doc laki yg xpernah aku nampak sebelum ni...so dia tgk rekod apa semua dia kata kena buat TVS..dlm hati apa pulak dah TVS ni..btw TVS ni depa check rahim...

Post has attachment
Result Dye test
2.3.2017 Bangun pagi dengan semangat sebab nak tahu keputusan kan...so dalam  pukul 9 macam tu laa doc timothy datang check aku...and bagi result nya..Alhamdulillah sgt2 keputusan tu membuatkan aku rasa harapan yang cerah untuk mengandung macam wanita lain....

Post has attachment
Hari Penuh Debaran(HSG @DYE TEST)
 1.3.2017 Tarikh sejarah bagi aku sebab pertama kali nak operate...so bangun awal mandi2 solat subuh..nurse datang bagi baju warna biru suruh tukar...baju dia seksi weyh..haha tali kat belakang..pastu nurse pesan jgn pkai bju n sluar kecik..bagi free hihi a...

Post has attachment
Malam Pertama Di Ward
Assalamualaikum..  Malam tadi nak sambung xsempat..en zauj ajak keluar...balik tengok usop perform kat tv hihi ceq minat usop...merapu lagi...smbung balik yg semalam tu..malam 1st kat ward lepas mandi aku da xtahan sakit kt tangan kiri aku ni sebab jarum do...

Post has attachment
Kali Pertama Masuk Ward
Sampai lah hari kena  admit ward 28.2.2017..awal bangun siap2 brg apa yg patut..mlas nk siapkan awal2 sebab aku 1st time dlm hidup aku msuk ward..rsa takut pun ada....aku bwak skit2 ja brg kperluan..sbb umah dgn hosp xjauh mna pun...blh suruh suami aku amik...

Post has attachment
Usaha Tanpa Jemu
Appoinment yg ke berapa ntah(7.2.2017) Lepas ja dari buat ujian ksuburan suami aku,,kena jumpa doc lagi...nsib laa doc tu xbosan tgk muka aku ni..sbb stiap kali jmpa doc..doc yg berlainan hihi biasalahh hospital gov ..bila jumpa doc ,,kali ni doc lelaki doc...

Post has attachment
Keputusan PAP SMEAR
Lepas raya aku dah lupa tarikh bila dapat lahh result pap smear,,,tapi lpas buat pap smear tu aku ada jumpa TOK PURA untuk kli ke 2...dia kta bgkak tu da xde..lupa nak ckp klo nk jmpa tok pura ni kena bwak sireh,pinang,kapur makan  dgn air botol untuk kita ...

Post has attachment
Tersedar dari Zon Selesa
Assalamualaikum..sperti dijanjikan..entri kali ni aku nk kgsi kan mcmna ak blh tsedar dri nk buat rwtan di hospital untuk mndapatkan zuriat...Itupun setelah msuk tahun ke 3 usia pkahwinan aku dan zauj...Aku ingat lagi msa mlam ptama esoknya nak puasa 6.6.20...

Post has attachment
3 tahun Menghilang
Assalamualaikum semua ....lama betul xupdate blog...bersawang teruk dahh...dalam tmpoh 3 tahun ni mcm2 yg terjadi...pahit manis....ntah tiba2 hari ni rajin pulak tgn ni menaip keyboard ni mencoret kan lembaran baru di blog ni....Sejak kahwin ni da kurang na...
Wait while more posts are being loaded