Profile cover photo
Profile photo
Athirah Zain
1,533 followers -
Hi, I am Athirah Zain
Hi, I am Athirah Zain

1,533 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Dynamic Views Theme
Salam and Hi! I just changed my theme to dynamic view, the only reason is because of my header, I can no longer see my header picture because of the new photobucket policy. LOL. I refused to pay, it's literally my picture but I use their website, so, no com...
Dynamic Views Theme
Dynamic Views Theme
trahzain.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anak Lelaki Anak Perempuan
Assalamualaikum dan selamat sejahtera (^__^)       Minggu lepas, hari Isnin, 18/9/2017, saya ada interview, pergi KL, tumpang rumah pak cik mak cik dekat Rawang. Dipendekkan cerita, saya tumpang kawan Pak Cik saya pergi Bangsar South, tempat interview. Otw ...
Anak Lelaki Anak Perempuan
Anak Lelaki Anak Perempuan
trahzain.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kuih Bom Kue Lengo
Pernah tengok kuih ni?  Kikiki...  Saja nak tunjuk kuih favorite  ^_^ Kalau di Kelantan, nama dia "kue lengo".  ("le" disebut macam "le" dalam "lepat pisang")  Kat sini, 90% inti kacang, bukan nyior.  Kalau kat KL,  susahnya la nak jumpa yang inti kacang.  ...
Kuih Bom Kue Lengo
Kuih Bom Kue Lengo
trahzain.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
3 weeks in CFS IIUM Gambang, now she's in Sabah, preparing herself to be the best teacher 😂 Best of luck adik ah 😜
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Skytrex Shah Alam
Assalamualaikum... Kali ni, nak share pasal Skytrex kat Shah Alam. Awal bulan Mei haritu me and Eleena did "enjoy" our weekend kat Skytrex ni. Skytrex Shah Alam terletak di Taman Botani Shah Alam, kalau tak tau jalan, pakai waze je ea..hehe Owh, maaf, takde...
Skytrex Shah Alam
Skytrex Shah Alam
trahzain.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Port Dickson, Malaysia
Assalamualaikum, Happy Weekend everyone ^_^ Last week, As, Eleena and Athirah Zain (me), just did a very random trip, a non-planned holiday, 2D1N, that was very interesting, exciting, and full of sweet memories. Thank you Allah for sending me these friends,...
Port Dickson, Malaysia
Port Dickson, Malaysia
trahzain.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Udang Goreng Kunyit
Salam Jumaat ^_^ Nak share sikit resepi udang goreng kunyit yang sangat simple. Semalam pegi kedai hardware nak beli anti-chlorine, tetiba beli udang sebab anti-chlorine tak jumpa.haha Udang 16 ekor + 2 lada besar yg hijau + 1.5 inci kunyit = RM16.10. Bawan...
Resepi Udang Goreng Kunyit
Resepi Udang Goreng Kunyit
trahzain.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
It's Friday
Assalamualaikum, salam Jumaat. Alhamdulillah, it's Friday ^_^ Another Friday comes by, and here I am, living in my own space, my own world, moving forward, creating a better version of myself... tapi....hahahhaa Sebab esok weekend, so, harini rasa malas nak...
It's Friday
It's Friday
trahzain.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded