Profile cover photo
Profile photo
MobilePeople
7 followers -
Digital selvbetjening der giver glade brugere
Digital selvbetjening der giver glade brugere

7 followers
About
Posts

Post has attachment
Vi postede dette i går, og er blevet meget positivt overraskede over alle de personer der har været inde og prøve at tænde og slukke for vores sensorer. Det har været skægt at høre og se dem slå til og fra - rigtig mange gange. Det sjoveste er nok, at de her til morgen er flyttet ud af Jens Hammerings kontor! Det blev vist for vildt. Der bliver i øjeblikket testet på platformens udseende. Her er et sneak peek!

Hos MobilePeople bygger vi smarte løsninger. Skal vi bygge en til dig? Eller ønsker du at teste vore Smart City Facility platform, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for at binde det hele sammen i en enkelt smart løsning, så du kan styre vand, varme, elforbrug, alarmer og meget andet via eksempelvis en app. Kontakt os for en snak.
Bliv inspireret og prøv vore forskellige sensorer her: https://lnkd.in/d-7g_T8 husk der er flere sensorer at vælge imellem under menuen i venstre hjørne:o)

#IoT # App #MobilePeople
Photo

Post has attachment
Hos MobilePeople bygger vi smarte løsninger.
Skal vi bygge en til dig? Eller ønsker du at teste vore Smart City Facility platform, så kan vi hjælpe dig.
Vi sørger for at binde det hele sammen i en enkelt smart løsning, så du kan styre vand, varme, elforbrug, alarmer og meget andet via eksempelvis en app. Kontakt os for en snak.
Bliv inspireret og prøv vore forskellige sensorer her: https://lnkd.in/d-7g_T8 #IoT #MobilePeople #Apps
Photo

Post has attachment
Vidste du, at MobilePeople, har udviklet Mobilporto app’en?
MobilPorto app’en er et fint eksempel på en app, der på en elegant måde bringer et klassisk fysisk produkt ind i den digitale verden. Har du lyst til at vide mere og har du en konkret udfordring, som vi kan hjælpe med at løse, så kontakt os gerne. Læs mere her: https://lnkd.in/dfEUQaQ #MobilePeople #Apps #Mobilporto #PostNord
PostNord
PostNord
mobilepeople.com

Post has attachment
MobilePeople deltager på IBM Think i Las Vegas, 19-22 marts 2018. Vi har udviklet teknologien bag den revolutionerende IoT-rottefælde Ratmo af Rune Barslund, Arctic System, på IBM Cloud. Verden har i øjeblikket fokus på denne nyskabelse, fordi det er en intelligent, giftfri fælde, der kan kommunikere via app. MobilePeople er til stede på konferencen for at diskutere IoT i øjenhøjde med andre deltagende firmaer fra hele verden. Kontakt CEO Ulrik Kannegaard eller CTO Jens Hammering og arrangér et møde med os. https://lnkd.in/dAC54qE

Ses vi i Vegas?
#IoT #MobilePeople #IBM #ArcticStystem
Photo

Post has attachment
KOM I GANG MED IoT LØSNINGER - IoT-Garage med MobilePeople og IBM. IoT-Garage er et samarbejde mellem dig som kunde og et særligt udvalgt team fra MobilePeople og IBM, der i et tæt samarbejde finder og udvikler enten effektiviseringer eller produktforbedringer. Læs mere her https://goo.gl/esvCj8
Photo

Post has attachment
IoT er ikke længere en fremtidsvision
Vi arbejder med IoT der virker – og det gælder uanset om vi skal gøre en rottefælde intelligent eller om vi ser på Smart City, Smart Home eller Smart ”what ever.”
https://mobilepeople.com/da/mobilepeople-produkter/iot.aspx
Photo

Looking forward to tomorrow and the future with IOT https://goo.gl/Y9WNu5

Post has attachment
MP Tjek - online dokumentation og rapportering

Post has attachment
Tjek vores nye produkt;
MP Kunderelation – Dit brand i kundens lomme - En Appløsning som kommunikationsmotor og dialogværktøj med stor effekt – nemt og billigt.
goo.gl/Ne6xtf

En platform, der gør dig klogere på dine kunder
Kundeloyalitet er afgørende for vækst på nutidens konkurrenceprægede marked. Jo bedre du kender dine kunder, desto mere effektivt kan du kommunikere med dem. MobilePeople tilbyder en værktøjskasse i form af en app med en række redskaber, som du selv kan vælge blandt og tilpasse til dit produktkatalog.
Photo

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded