Profile cover photo
Profile photo
Nicklas Agnesdotter
166 followers
166 followers
About
Nicklas's posts

Post has attachment
Jaja man vaknade idag med. Nattarbete bökar till sovtiden en del. Frukost/Lunch intagen på helt fel tid. Bara vänja sig.

Ta mig ner till gymmet för ett crosstrainingpass (ledarledd löpning med styrkestationer ute) grymt effektiv och rolig träning. 

Tillbaka här nu. Vart lite off ett år eller så. Provar igen. 

Kastar ut frågan här.  Jag jobbar på ett företag inom logistik branchen. Vi lyfter och bär kartonger och annat gods. Allt från vanliga 4-kantiga paket till däck och avgassystem till åror och cyklar. Vi har en del lyftverktyg dels vacumlyftar och även bord som lyfter upp våra grejor. Men vi söker NYA hjälpmedel. Det kan vara vagnar bord lyftverktyg selar bälten eller sånt. 
Är det någon som har grym koll på detta så tveka inte att härja till. 
Vi är i stort behov att prova nya hjälpmedel då våran verksamhet hela tiden utvecklar sig men våra verktyg står still i utvecklingen. 
Kravet är att det ska vara smidigt, säkert och hyggligt snabbt. 
#arbetsmiljö   #lyfthjälpmedel  

Tänker INTE ta en cykeltur idag. Jädrar vilket skitväder det blev då. 

Dagens personliga tips från mig till er alla. Håll er borta från Bredbandsbolaget, speciellt om ni har adsl/vdsl för om de jävlarna kopplat in sig så blir ni inte av med dem. De är som parasiter som suger blod(pengar) utan att leverera något vettigt. De är som små jävla hästhandlare och säljer in sitt skit som skall fungera och lovar guld o gröna skogar. TILLS du är påkopplad. Sen börjar problemen. Och skulle du nu vilja säga upp skiten så är det fan lättare att bli av med en otäck könssjukdom tror jag.
Har haft de som leverantör några år nu. De har hela tiden lovat ip telefoni. Har även betalat för att byta nod? i stationen för att kunna få ip telefoni.
De senaste 5 åren har de sagt att det är på väg.
Har nu sagt upp de och valt telia som kör ny teknik för oss här på landet.
Men då strular BBB med att koppla ur mina trådar. Och svarar att de inget kan gör eller vet inte vem som är ansvarig.
Fy fan för det jävla skiten. #Bredbandsbolaget
Wait while more posts are being loaded