Profile cover photo
Profile photo
Sara Zawawi
134 followers -
I Am Si Semut
I Am Si Semut

134 followers
About
Sara's posts

Post has attachment
Giveaway WOW HARI RAYA by SITI YANG MENAIP
Holaa uolls! Jom join giveaway ni!! yeaayyy yeayy! :D untung2 dapat menang shawl ke kan.heeee. kalau bertuah.mana tahu! marilah beramai-ramai!! heee :)

Post has attachment
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...
Salam korang! Jom join segmen ni jom!!! :D Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card...

Post has attachment

Post has attachment
Sara Zawawi commented on a post on Blogger.
singgah balas kunjungan.heee :) 

Post has attachment
Wake up CALL
Salam semua! Alhamduliiah sekarang aku dah masuk tahun akhir. Setelah 4 tahun bertungkus lumus, sekarang dah masuk tahun 5. yeayyyerssss :) Tadi kitorang satu batch ada perjumpaan dengan senior. Diorang briefing macam mana perjalanan untuk satu tahun ni sam...

Post has attachment
Tiket Dah beli Balik je Belum :p
Salam semua :) Sejam lebih lagi dah nak berbuka.yeeayy! hehehe Malam ini aku dan housemate bercadang nak buat steamboat. yummieh! aL-kisah, Aku baru je selesai membeli tiket flight. Mula-mula pikir nak naik bas ke naik belon. Lepas tanya mak, beliau pun ckp...

Post has attachment
Ihya' Ramadhan - Giveaway By Ummudd80
Salam Ramadan ke-6 semua.heee :) Sempena bulan Ramadan ni, jom join giveaway di bawah ni jom! Untung-untung dapat duit raya awal! weee :D Just klik banner di bawah ye! Selamat berGiveAwayyyyyyy :)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Sara Zawawi commented on a post on Blogger.
alamak aku xbuat2 lagi. mungkin patut ikot jejak langkahmu :D
Wait while more posts are being loaded