Profile cover photo
Profile photo
Micadan Comexim
6 followers -
Micadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice.
Micadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Pentru a va asigura de functionarea corecta a masinii de spalat este necesara o revizie tehnica la fiecare 6 luni in timpul careia se curata filtre, site, se verifica motor, rezistenta, modul electronic. In cadrul acestei revizii veti primi sfaturi de intretinere in conditii optime a masinii de spalat. http://goo.gl/oCmu5i
Add a comment...

Aparatele electrocasnice pentru care Micadan Comexin SRL executa reparatii si asigura piese de schimb sunt: aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare combine, vitrine, camere, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufe, masini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixte, hote, expresoare , expresoare automate de cafea, aspiratoare, aparate mici de bucatarie si aere conditionate (A.C.).
Add a comment...

Post has attachment
O problema aparte atunci cand vorbim de frigidere, combine frigorifice sau congelatoare face referire la mentinerea gratarelor, sertarelor de orice tip – metal, plastic, sticla.
Add a comment...

Post has attachment
Micadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice, fiind prima retea nationala privata de service pentru aparatele electrocasnice.
www.micadan.ro
Add a comment...

Post has attachment
Daca frigiderul va creeaza probleme si nu mai raceste corespunzator, apelati la tehnicienii Micadan.
Add a comment...

Frigotehnistii Micadan executa reparatii pentru frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice sau camere frigorifice, combine frigorifice pentru toate brandurile: Indesit, Whirlpool, Bosch, Siemens, Hotpoint, Amica, Hansa, etc.
Add a comment...

Pentru Micadan Comexin SRL, pregatirea unui tehnician este esentiala, din acest motiv echipa manageriala a urmat cursuri de instruire si s-a informat direct de la atelierele de service din Anglia (Iceland), Italia (Merloni), Turcia (Arcelik-Beko) etc. Cu o experienta semnificativa in domeniul electrocasnicelor in cadrul S.C. Arctic si NEI, garantam calitatea serviciilor oferite pentru orice marca de electrocasnice pentru care suntem abilitati, printre care Indesit, Ariston, Amica, Bosch, Whirlpool, DeLonghi, Hotpoint, Siemens.
Add a comment...

Frigotehnistii Micadan executa reparatii pentru frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice sau camere frigorifice, combine frigorifice pentru toate brandurile: Indesit, Whirlpool, Bosch, Siemens, Hotpoint, Amica, Hansa, etc.Termenul de interventie este de 24 ore de la solicitare. 0744 596 198
Add a comment...

Post has attachment
Cu o experienta semnificativa in domeniul electrocasnicelor in cadrul S.C. Arctic si NEI, garantam calitatea serviciilor oferite pentru orice marca de electrocasnice pentru care suntem abilitati, printre care Indesit, Ariston, Amica, Bosch, Whirlpool, DeLonghi, Hotpoint, Siemens.
Add a comment...

Post has attachment
Aparatura electrocasnica necesita o ingrijire speciala in sensul ca petele inestetice de puncte de grasime, oja, urme de pilitura de fier de la magneti, pete galbene etc., nu numai ca pot fi extrem de inestetice, dar ne pot da si o adevarata bataie de cap in momentul in care le lasam sa se acumuleze.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded