Profile cover photo
Profile photo
Hafa Elektro AS
Velkommen til HAFA Elektro AS - Telefon: 33 13 38 88
Velkommen til HAFA Elektro AS - Telefon: 33 13 38 88
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment

HAFA Elektro AS – Din elektriker i Larvik

HAFA Elektro AS er et naturlig valg når du søker «elektriker Larvik». Vi leverer alt av elektrisk utstyr og materiell. Vi utfører de fleste oppdrag innen elektrikerarbeid, tele- og datainstallasjoner, prosjekteringsoppgaver, samt internkontroll. Vi har utarbeidet et system for FDV, Forvaltning- drift og vedlikehold. Dette er tilpasset den lovpålagte internkontrollforskriften.

HAFA Elektro AS er selve «elektriker Larvik», vi bestreber oss på å etterleve levering av høy kvalitet i alle deler av prosessen, slik at du som kunde skal bli 100 % fornøyd. Ved ferdigstillelse av arbeidet mottar du en sluttkontroll og samsvarserklæring (FDV). Dette for å kvalitetssikre at installasjonene er i henhold til sikkerhetskravene i forskriften om elektriske lavspenningsanlegg.
Add a comment...

Post has attachment

Om oss

HAFA Elektro AS ble etablert av Harald Faugstad i 1990 og har i alle år hatt overskudd på driften. I disse årene har vi jobbet mye for Larvik kommune, lokale bedrifter og private i nærområdet.

Hovedsakelig driver vi med alt av arbeid innenfor sterkstrøm, men HAFA er også godkjent telecominstallatør og utfører mye svakstrøms arbeider bla. for kommunen.

Vi jobber også mye med brannalarmanlegg og med nødbelysning, og for disse sentrale systemene inngår vi også egne serviceavtaler som vi utfører årlig. Vi utfører i tillegg internkontroll for en del større aktører, hvor sjekk av el-anlegg og sikkerhet er i fokus.
Add a comment...

Post has attachment
#Belysning  

La HAFAs dyktige #elektrikere sette preg på ditt hjem, kontor eller hytte – enten det er ute eller inne. Vi hjelper deg til å velge riktig #belysning til ditt oppussings- eller byggeprosjekt eller om du bare vil bytte lampen over spisebordet. Vi hjelper deg å velge riktig produkt.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sikkerhet

Du sover bedre om natten når du vet at du har topp moderne anlegg som håndtere #jordfeil, #lynnedslag, overbelastning av strømnett samt #innbrudd.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded