Profile cover photo
Profile photo
WEL Company
WEL Company is gespecialiseerd in techniek-gerelateerde uitdagingen op het gebied van mobiliteit, beheersoftware, consultancy en engineering
WEL Company is gespecialiseerd in techniek-gerelateerde uitdagingen op het gebied van mobiliteit, beheersoftware, consultancy en engineering
About
Posts

Post has attachment
Tijdens een crisis worden organisaties vaak extra kritisch op hun interne processen en het presteren van medewerkers. Wegens te kort aan opdrachten en omzet wordt er op vele manieren geprobeerd om aan kostenbesparing te doen. Nu de economie harder lijkt te groeien dan ooit heeft iedere organisatie het razend druk en zijn er vele personeelstekorten. In deze tijden is de kans groot dat een organisatie verzandt in de dagdagelijkse druk en het opvolgen van opdrachten om hun klanten tevreden te houden en is er te weinig of zelfs geen tijd meer over om te besteden aan de kwaliteit van hun product of processen. Geen duurzame oplossing dus, want uiteindelijk is het de product- en proceskwaliteit waardoor een klant tevreden is en nog veel belangrijker een loyale klant wordt en blijft. Ook in drukke en ogenschijnlijk goede tijden blijft het belangrijk om proactief aan kwaliteitsmanagement te doen. Een proceshandboek waarin alle processen staan omschreven is hierbij een belangrijke basis.

Lees verder op onze website:
http://welcompany.nl/blog/2018-09-17-een-proceshandboek-helpt-bij-het-continue-monitoren-en-verbeteren-van-uw-processen
Add a comment...

Post has attachment
Neem een kijkje in ons nieuwe kantoor!
Add a comment...

Post has attachment
Het WEL kantoor is verbouwd. Van voorheen vier werkplekken op de begaande grond is het aantal nu gegroeid naar elf met daarnaast nog de mogelijkheid om uit te wijken naar extra ruimtes voor overleg, stilteruimte of trainingen. De WELLERS werken vanaf augustus op hun nieuwe werkplek.

Benieuwd naar hoe het er nu uit ziet? Lees verder op onze website...

http://welcompany.nl/blog/2018-09-14-verbouwing-kantoorpand-wel-company
Add a comment...

Post has attachment
WEL Consulting is gestart met een mooi, nieuw project in de Rotterdamse haven. Bij Cool Port Packing Rotterdam, een samenwerking tussen Kloosterboer en P. Looije, is onze consultant Antoni Looij (echt zonder “e”) gestart met het project ‘Procesoptimalisatie CPPR’.

Cool Port Packing Rotterdam bestaat bijna een jaar, en is in dit jaar snel gegroeid. Diverse grote klanten hebben hun weg gevonden naar CPPR voor het ompakken en verpakken van aardappelen, groente en fruit. De dynamische wereld van de AGF stelt hoge eisen aan de processen, en daarom is WEL ingeschakeld. Alle processen worden in kaart gebracht, de knelpunten worden geanalyseerd, en oplossingen direct geïmplementeerd om sneller en gestructureerd klanten van CPPR nog beter van dienst te zijn.

Veel ervaringen vanuit het automotive werkveld gaan we gebruiken om ook binnen de AGF processen te optimaliseren. Op die manier komen bijvoorbeeld de Pink Lady appels nog sneller in het schap bij de Lidl. Een mooi project waar we onze Westlandse relatie Piet Looije graag in ondersteunen.

Heeft u ook behoefte aan ondersteuning in procesoptimalisatie? Benieuwd hoe uw organisatie zijn kosten, processen en kwaliteit op orde kan krijgen? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact op met Marcel Moor, divisieleider van WEL Consulting (m.moor@welcompany.nl / tel: 0174-730419).

http://welcompany.nl/blog/2018-09-13-wel-consulting-aan-de-slag-bij-cool-port-packing-rotterdam
Add a comment...

Post has attachment
WEL Consulting implementeert Lean Thinking bij Irado N.V.

​WEL Consulting heeft voor Irado N.V. een volledige Lean implementatie mogen organiseren en uitvoeren. Irado wil door de introductie van Lean Thinking de kwaliteit van de organisatie verhogen. Hierin willen ze het werk in één keer goed, zonder verspillingen van tijd of materiaal, uitvoeren.

Lees verder op onze website:
http://welcompany.nl/blog/2018-09-11-wel-consulting-implementeert-lean-thinking-bij-irado-nv
Add a comment...

Post has attachment
WEL Consulting heeft een nieuwe medewerker aangenomen, Hendrik-Frans den Hartog. Hij stelt zich zelf graag even voor.

"Vanaf 1 augustus ben ik werkzaam als consultant bij WEL Company. De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest op het scheidsvlak van Automotive en IT. Daarbij heb ik me met name bezig gehouden met processen rondom Reparatie, Onderhoud en Banden (ROB) en de optimalisatie hiervan. Daarvoor ben ik onder andere werkzaam geweest als auditor namens PON en heb diverse (kwaliteits)audits gedaan bij dealer- en universele bedrijven.

Met mijn bedrijfseconomische achtergrond vind ik het analyseren en doorgronden van processen fascinerend; Het maakt dat je met verschillende typen organisaties & personen in contact komt. Daarbij heb ik een bovengemiddelde interesse in 'alles wat wielen heeft' en alle sectoren die hiermee samenhangen. Ik kijk graag naar de organisatie als geheel en schroom niet om me zowel op de werkvloer als managementniveau te begeven. Juist deze dynamiek geeft me energie en maakt dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. De (ver)binding met collega en klant vind ik daarbij erg belangrijk om tot een blijvend, toekomstbestendig resultaat te komen.

Al deze aspecten vind ik terug bij WEL Company; Van de organisatiestructuur tot de propositie richting de klant, alles 'ademt' dynamiek, innovatie en vooruitgang. Vandaar dat ik enorm veel zin heb om ook mijn steentje als consultant te mogen bijdragen aan WEL Company!

Ik start binnen de divisie WEL Consultancy met projecten gericht op procesoptimalisatie en zal me daarnaast inzetten voor onze bedrijfsdivisie WEL Roadrunner. Binnen deze divisie wordt dienstverlening met betrekking tot wagenpark- en materieelbeheer gecombineerd wordt met beheersoftware.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen en kijk uit naar de samenwerking met klanten en collega's."
Photo
Add a comment...

Post has attachment
WEL Mobiliteit bemiddelt al meer dan negen jaar omtrent inkoop en verkoop van voertuigen. Dit varieert van aanbestedingen van vuilniswagens, brandweervoertuigen tot en met zakelijke personenwagens. Maar de laatste tijd krijgt WEL Mobiliteit naast de ‘vragen vanuit overheid en bedrijfsleven’ ook steeds meer vragen van particulieren om te helpen en ondersteunen rondom het aankoopproces van hun nieuwe of tweedehands auto (en zelfs de hulp bij de verkoop van hun ‘oude’ auto).

Lees verder op onze website...
http://welcompany.nl/blog/2018-08-21-wel-bemiddelt-steeds-vaker-voor-particulieren-bij-de-aanschaf-van-een-auto
Add a comment...

Post has attachment
WEL Mobiliteit heeft voor HDI Global (NL) HDI Global SE een mooie QuickScan Wagenparkbeheer mogen uitvoeren. HDI Global SE is een internationale verzekeringsmaatschappij die zich richt op de zakelijk markt.

Het wagenpark van HDI bestaat uit ruim honderd leasevoertuigen. Na jarenlang hetzelfde beleid te hebben gehanteerd wilde HDI een keer een frisse kijk op het wagenpark, het wagenparkbeheer en beleid.

Met behulp van de Fleet QuickScan is er een nulmeting gedaan. Hierbij zijn onder andere de werkelijke wagenparkkosten in kaart gebracht, leasecontracten zijn vergeleken en de beheerprocessen zijn in kaart gebracht. De resultaten uit deze QuickScan waren zeer interessant en reden genoeg voor HDI om vervolgstappen te ondernemen.

HDI bedankt voor het vertrouwen in WEL en voor de mooie quote: ‘’Vooral vasthouden! Een prettige manier van samenwerken!”

Heeft u ook interesse in onze QuickScan Wagenparkbeheer? Benieuwd hoe uw organisatie het doet op het gebied van kostenreductie, duurzaamheid, efficiency, functionaliteit, beheer & beleid in het kader van mobiliteit en fleetmanagement? BEL WEL of stuur een berichtje: info@welmobiliteit.nl en/of kijk op www.welmobiliteit.nl.
PhotoPhotoPhoto
09-08-18
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Wil jij een cadeaubon van 30 euro van bol.com winnen? Tag onder dit bericht personen voor wie deze training interessant kan zijn. De ingeschreven cursist ontvangt een cadeaubon en degene die hem/haar als eerste getagd heeft.

====================================

In oktober 2018 start WEL Consulting een training 'Projectmanagement op basis van IPMA-D’.

Bent u een (toekomstig) projectleider, teamleider, projectmedewerker of bent u een medewerker die IPMA D-gecertificeerd wil worden? Dan is deze opleiding perfect voor u.

Huidige projecten zijn continu in verandering en vragen om projectmanagers die hun aanpak daarop aanpassen. Projectmanagers zijn succesvol als zij met de juiste competenties op het project werken. De IPMA-certificering is de standaard om projectmanagers de gevraagde competenties te laten ontwikkelen en projecten tot een succes te maken.

Het betreft een vierdelige cursus (4 dagdelen):
• Deel 1: donderdag 04 oktober 2018
• Deel 2: donderdag 11 oktober 2018
• Deel 3: donderdag 18 oktober 2018
• Deel 4: donderdag 25 oktober 2018
(17:00 – 20:00 uur - regio Rotterdam)

Deelnemers die zich voor maandag 10 september 2018 aanmelden krijgen €100,- korting.

• Aanmelding voor 10 sept. 2018: € 850,-
• Aanmelding na 10 sept. 2018: € 950,-
(Prijzen zijn excl. BTW)

Wilt u uw competenties op het gebied van projectmanagement ontwikkelen? Dan is deze opleiding een uitstekende keuze. Wees er snel bij, want vol = vol (maximaal 10 deelnemers).

Aanmelden kan via onze website: http://welcompany.nl/blog/2018-08-06-in-oktober-2018-start-wel-consulting-een-training-projectmanagement-op-basis-van-ipma-d

Voor verdere vragen en/of informatie kunt u altijd contact opnemen door te mailen naar info@welconsulting.nl
Add a comment...

Post has attachment
De gemeente Krimpenerwaard gaat het wagenpark verduurzamen door de verouderde dieselvoertuigen te vervangen door elektrische voertuigen.
Om de inzetbaarheid van elk voertuig te waarborgen krijgt elke voertuig een eigen laadvoorziening.
Onlangs heeft WEL Mobiliteit, in samenwerking met partners en de gemeente, de technische schouw begeleid voor de eigen laadvoorziening. Voor elke van de zes locaties is er een actieplan gemaakt zodat de laadvoorzieningen tijdig geïnstalleerd kunnen worden en de inzetbaarheid wordt gewaarborgd. Het was een succesvolle dag!

Wilt u ook elektrische voertuigen toevoegen aan uw wagenpark? Of vraagt u zich af welke laadvoorziening het beste bij u past? Wij begeleiden u kundig en doen dat graag!
PhotoPhotoPhoto
31-07-18
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded