Profile cover photo
Profile photo
Viborg Kommune
48 followers -
Den officielle side for Viborg Kommune på Google+
Den officielle side for Viborg Kommune på Google+

48 followers
About
Posts

Post has attachment
Nu er legepladsen på Borgvold næsten færdig.
Desværre kan vi først fjerne byggehegnet mandag den 9. maj 2016. Det støbte faldgummi skal nemlig have lov at hærde, inden vi må lege på det.
Det bliver SÅ godt!
Glæd dig :-)
http://kommune.viborg.dk/Borger/Byggeri,-bolig-og-flytning/Kommune-og-lokalplanlaegning/Udviklingsprojekter/Legepladser/Legepladsen-Eriksborg
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Skal du med toget fra Viborg? Så hold øje med togtiderne på Rejseplanen.dk.
Fra den 6. maj og hen over sommeren kører DSB og Arriva efter ændrede tider mellem Langå og Struer på grund af sporarbejde på Viborg Station. Arbejdet sker som led i vores store projekt med at anlægge Banevejen i Viborg Baneby.
I de kommende dage skal vi desuden fjerne resten af den gamle perronbro, så vi kan sætte en ny og bedre bro op. Arbejdet med at tage den gamle bro ned sker delvist om natten, når togene ikke kører, og det kan desværre ikke undgås, at det kommer til at støje.
Læs mere om arbejdet med Banevejen på: http://kommune.viborg.dk/Borger/Trafik-og-veje/Planer-for-veje-og-stier/Banevejen-ved-Viborg-Station
Banevejen Viborg
Banevejen Viborg
kommune.viborg.dk
Add a comment...

Post has attachment
Nu går vi snart i gang med at justere kommuneplanen for Viborg Kommune. Fortæl os, hvis du har forslag til, hvor kommuneplanen trænger til en "kærlig justering”. Og fortæl os om du f.eks. synes, der skal bygges uden for den eksisterende kommuneplans rammer?
Du kan sende dine forslag, ideer eller bemærkninger til os senest den 25. maj 2016 via hjemmesiden:
Læs mere på www.viborg.dk/kommuneplan2017
Photo
Add a comment...

Post has attachment
I går aftes havde vi fuldt hus til borgermøde om Apple-byggeriet i Foulum. Her fik alle en grundig gennemgang af blandt andet regler og planer, miljørapporten og et første kig på de foreløbige tegninger af datacentret. Frem til den 28. april kan du komme med kommentarer på viborg.dk: http://bit.ly/25ZBBN8
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Skynd jer at booke billetter til Danmarks to næste EM-kvalifikationskampe mod Slovakiet den 2. juni og mod Polen den 7. juni på Energi Viborg Arena. Vi giver billetten, så den er gratis for jer! Book pladser, trøjer m.m. her på fitdeal.dk: http://bit.ly/1Q4CTdT
EM Kvalifikation i Viborg
EM Kvalifikation i Viborg
viborg.fitdeal.dk
Add a comment...

Post has attachment
Hej! Har du mødt Viktor her? Han er den nye animerede formidler i Viborg Kommune. Viktor er super skarp til at fortælle og tegne, så hvis noget er svært at forklare, kan han hjælpe med sin magiske blyant. Du kan tjekke Viktor ud i videoen.
Add a comment...

Post has attachment
Hurra! Den gamle signalpost er reddet fra nedrivning.

Gardit finansierer projektet, hvor Mercantec og KPF Arkitekter slår kompetencer og ressourcer sammen og, gør en nedtagning af den gamle signalpost til en læringsproces for eleverne på Mercantec.

Se mere på http://baneby.viborg.dk/
Viborg Baneby
Viborg Baneby
baneby.viborg.dk
Add a comment...

Post has attachment
EFTERLYSNING: Yvonnes orangestribede gardiner søges! Kan du hjælpe Viborg Museum?

Til udstillingen 'Skide godt, Egon' søger Viborg Museum gardiner til Yvonnes stue, så oplevelsen og Olsen-banden-universet bliver så autentitisk som muligt.

Du kan komme så tæt på, at du næsten kan dufte de grønne Tuborg, der knappes op i Yvonnes stue. Og mon ikke også et Franz Jäger-pengeskab, en biljagt og et par gummihandsker er at finde?

Kan du hjælpe med at finde et sæt af Yvonnes gardiner? Så vil Viborg Museum blive glade for at høre fra dig.
Læs mere om udstillingen på www.viborgmuseum.dk/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Katrine Svane fra Team Viborg er en glad pige. Hun skal nemlig spille EM-kvalifikationskamp for det danske U19-landshold på Energi Viborg Arena.

Danmark møder Nordirland i Viborg den 5. april. Og som vores landholdskeeper Katrine siger:
- Det er en oplevelse at spille landskamp, og så bliver det jo kun endnu bedre, at det er i Viborg.
Det synes vi også Katrine!
....Hvad med jer?

Giv gerne seje Katrine og resten af U19-landsholdet et +1 med på vejen mod EM i Slovakiet.
Foruden Nordirland er Danmark i pulje med Italien og Spanien - og alle kvalifikationskampene spilles i Skive, Hobro og Viborg i april måned.
Læs mere her: http://bit.ly/1lNx2SJ
Foto: DBU
Add a comment...

Post has attachment
”Som frivillig mentor lærer jeg en masse om mig selv, samtidig med at jeg hjælper andre”. Sådan siger Camilla Ibsen, der er en af vores seje frivillige projektet Unge i Aktion.

Camilla hjælper andre unge med at finde den rigtige uddannelse og støtter dem efterfølgende på vejen mod at fuldføre uddannelsen.

Både Camilla og de andre frivillige mentorer er selv studerende, så de ved præcis, hvad det vil sige, at skulle finde vej gennem uddannelsesjunglen.

Måske er det noget for dig – eller en ung studerende, du kender – at gøre en forskel for andre unge?

Du kan tjekke jobbet som frivillig mentor ud her:
http://bit.ly/1ZsVtr8
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded