Profile cover photo
Profile photo
eigi Richie
17 followers
17 followers
About
Posts

Post has attachment
Search Web
Search Web
chrome.google.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana nak kulit bebas jerawat & glowing ??????
ASSALAMMUALAIKUM. ..... Setelah lama x menulis ,ari ni awanis nak kongsi kan produk ni! produk ni awanis dah pakai hampir 2 bulan, apa kah prouduk nyer ...haaa nak tau kan  ??? nak tau kan ....???? TARAAAAA Inilah CETAPHIL ?? APAKAH CETAPHIL inilah produk y...
Add a comment...

Post has attachment
Hari wanita
Happy women day  Ari nie wanis nak cite pasal wanita lah..almaklumlah hari wanita kan ????,kehkehkeh ok jadi wanita ni banyak kelebihan nye yg manusia beri dan juga Allah beri kan ??? Sronok x jadi wanita ni..tp dah sempurna ke kewanitaan kita ???uish sokla...
Hari wanita
Hari wanita
akuwanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Rahsia kecantikan Assalammualaikummmm, ok hari ni ngah rajin nak update uolls..nak share tips sikit..nak cantik x..???? misti nak kan usah tanye muda belia yg pangkat makcik , pakcik pun misti nak cantik ensom menawan gitu kan, ok korang tau x khasiat cuka ...
Kisah Wanda
Kisah Wanda
akuwanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
BANGKIT DARI KEKECEWAAN ASSALAMMUALAIKUM, ok sekarang ni untuk yang putus bercinta,bangkit dari kejatuhan ,bangkit dalam kekecewaan. ( untuk nasihat pada diri sendiri pun sama kuikuiku i) kita manusia biasa dan kita diciptakan allah ,tapi kita perlu pilih j...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kisah Wanda
Kisah Wanda
akuwanis.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded