Profile cover photo
Profile photo
IsmatulNisak Idrus
Kau Berduka. Mustahil Aku Gembira!
Kau Berduka. Mustahil Aku Gembira!
About
Posts

Post has attachment
Bebel.
Assalamualaikum. Laaama sangat rasa tak update. Cer check balik tahun bila last update. Hahahahaha! Bukan taknak hidupkan blog ni. Tapi entahlah. Jiwa menulis tu kejap ada kejap hilang. Selalu saja aku ni buka sini tapi bila tekan new post... Taip.. Delete....

Post has attachment
About past.
Assalamualaikum.  Sihat? Tarik meja jepun. Hidang teh tarik panas. Biskut Hup Seng. Ada lah beberapa balang kuih raya yang baki je tinggal. Masing-masing sila lah ambil tempat duduk. Relax-relax je kita. Borak-borak kosong tapi berisi. Kena lah bagi input...

Post has attachment
R&R
Assalamualaikum. Tak jawab salam, dosa. Aiyokkkk Tahu tak bila aku akan muncul sini? Tak tahu diam. Aku gigit nanti. haha Tetiba tengok pic upload gerun pulak rasa. Ada maksud tersirat tu. Tapi aku tak bermaksud yang itu. Tak sedia lagi. Huhuhuhu. Aku takma...

Post has attachment
Heart2Heart
Assalamualaikum wbt. Aku rasa setahun sekali baru aku muncul sini. Sibuk sangat dengan kehidupan realiti. Sampaikan lesap terus dari maya. Jangan hukum aku. Nak update entry baru ni pun hati aku berbelah bahagi. Hati kata tak mahu. Tapi jari ni degil pulak ...

Post has attachment
a Decision.
Assalamualaikum wbt. Lapangnya saya rasa bila dapat menaip di sini. Kakaka. Dan ingatlah ketika jari ini mampu meng-update entry baru, ini bermakna ilham baru muncul setelah berbulan lamanya. Erk! This is for you, 'kanak-kanak riang' yang bakal membuat pili...

Post has attachment
Penat.
Assalamualaikum wbt. Tak tahu apa yang aku nak sebenarnya. Duduk di meja. Nak hadap lab report. Otak blur. Rasa macam tawar hati nak siapkan report. Try cari assignment yang ada. Pun sama. Blur lagi. What happen to me haa?! Buka laptop. Buka blog. Buka new ...

Post has attachment
Kenapa kau ada?
Assalamualaikum wbt. Moga hati aku makin sihat lepas dapat habiskan entry kali ni. Sakitkah hati aku? Entah. Kadang sakit. Kadang terlebih sihat. Unpredictable! Aku percaya bukan aku seorang macam ni. Semua manusia sama. Unpredictable. Patut ke aku teruskan...

Post has attachment
Inside me.
Hak Milik Physicist Assalamualaikum wbt. Tak tahu kenapa kebelakangan ni mood terumbang-ambing. Banyaknya nak nangis. Entah kenapa sensitif. Sensitif sangat. Hati cepat sangat tersentuh. Atau sebab perubahan hormon. Kot lah. Sejak-sejak angka dua di depan. ...

Post has attachment
Kerana Cinta.
Assalamualaikum wbt. Termenung kejap. #np Sebuah Pertemuan-UNIC ..... Hati orang lain-lain. Perasaan pun lain-lain. Setiap manusia Allah jadikan tak sama. Walau perangai sama. Tapi tetap ada yang membezakan walaupun satu. Itu yang zahir. Tapi ada satu perka...

Post has attachment
Sempurna.
Assalamualaikum wbt. Hey! Rindu saya tak? Tipu kalau tak rindu. Lama giler aku menghilang. Kan? Hmm its okay. Aku anggap hampa semua rindu tulisan aku. Kehkeh Netbook aku tu merajuk apa entah. Langsung tak bagi peluang untuk aku guna. Now, dah ada pengganti...
Wait while more posts are being loaded