Profile cover photo
Profile photo
CA English Language School
7 followers
7 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
DON'T QUIT, DO IT!!! NO ABANDONES, FES-HO!!

Quan parlem d'aprendre un idioma nou, molta gent comença amb unes ganes immesurables, amb confiança i dedicació. Però en passar del temps aquestes ganes comencen a disminuir i moltes vegades acaben a l'abandono.
Aprendre un idioma no és gaire senzill, aprendre un idioma nou és molt complicat i moltes ocasions requereix un esforç extra a part del que van estar disposats a fer.
Jo conec de primera mà el difícil que és aprendre un idioma, jo el català no ho vaig sentir mai a la meva vida, i quan vaig arribar a Catalunya fa 17 anys, ho vaig sentir per primera vegada i em va cridar molt l'atenció. Em vaig proposar aprendre'l i em va costar molt, moltes llàgrimes, hores d'estudi i de parla, i encara ara, que conec molt de la gramàtica i que ho faig servir cada dia, sé que hi ha un llarg camí per perfeccionar-ho.
Exactament això passa amb l'anglès. Per als catalanoparlants i als castellanoparlants és una llengua força complicada. I sí que ho és!! Però NO ES IMPOSSIBLE, no hi ha res en aquest món impossible. Tot està en nosaltres mateixos i us ho dic jo que estic escrivint en català i segurament hi hauran errades, però que mas dóna? Hem d'intentar-ho un cop i un altre fins que poguéssim aconseguir arribar a les nostres metes.
DO NOT QUIT - NO ABANDONES. Encara que et sembli que cada vegada el tema es complica més i més, encara que tinguis la sensació de no avançar, tot i que continuar suposa un esforç extra de temps o del que sigui a la teva vida!!! NO ABANDONES!!
Amb ganes, dedicació i seguint unes quantes pautes ho aconseguiràs. Si jo parlo en català, tu també parlaràs en anglès!! I si necessités la meva ajuda, pots comptar!!
Veronica
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ja son obertes les inscripcions al curs 2017 - 2018. Si t'apuntes fins el dia 30 d'agost gaudiràs de la promoció 15% de descompte en la matrìcula + el llibre. No esperis més i vine amb nosaltres a parlar en anglès. Comencem les classes el 18 de Setembre.
Demana més informació: info@caenglishschool.com / www.caenglishschool.com...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sents que progresses molt lentament amb l'anglès? Amb el mètode de Callan, aprendràs a parlar anglès en una quarta part del temps! Callan Method és un sistema d'aprenentatge natural de la llengua anglesa basat en la conversa, la comprensió auditiva i l'estimulació de la memòria. Mètode exclusiu a Girona amb CA English School, no esperis més i comença ara a parlar anglès amb els cursos intensius d'estiu.

Més info a: www.caenglishschool.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vols aprofitar aquest estiu per preparar-te pel First? Vine al nostre curs intensiu d'estiu, tres hores de dilluns a dijous a partir del 27 de juny. Ens preparearem a partir de convocatòries d'exàmens anteriors. Listening, Writing, Use of English i molt de Speaking. Per demanar més informació contacta'ns a info@caenglishschool.com o visita la nostre web: www.caenglishschool.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MUM'S THE WORD = To keep a secret
* I think I'm pregnant, but mum's the word until I know for sure.
‪#‎idoms‬ ‪#‎nativeenglish‬ ‪#‎improveyourvocabulary‬ ‪#‎idiomsarethekey‬ ‪#‎callanmethod‬ ‪#‎caenglishschool‬
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Do not confuse this words!!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Come and improve your spoken English with the Callan Method. Contact us: info@caenglishschool.com
Add a comment...

Post has attachment
Great video of Our beautiful city, Girona! I hope all of you enjoy it!! ❤️❤️
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded