Profile cover photo
Profile photo
rose zaliza
33 followers -
Funny gurl
Funny gurl

33 followers
About
rose's posts

Post has attachment
gempar!!! cara termudah cari duit
Assalamualaikum...   OK hari ni xda cite psl buat Produk kcntikn Sendiri ke apa .. Tapi saya nak offer pada sesapa yang berminat nak cari duit poket Tanpa kuar berjual & Tanpa sebarang modal Caranya cmni.. Jika korg berminat sila emel rozaliza86@gmal.com no...

Post has attachment
liptick pewarna tumbuhan
Assalamualaikum.... Korang suka pakai lipstick tak? Bg yg suka meh nk story mory cara buat  Lipstick dari pewarna tumbuhan...boleh pakai  Time tido gak tau... OK bhn2 nya -vaselin - ubi bit Cara-caranya -potong nipis2 ubi bit & Jemur di Bawah matahari sampa...

Post has attachment
Cara membuat jamu buatan sendiri
Bahan-bahannya. 1. Kunyit 2. Halia 3. Manjakani 4. Gula Merah CARA MEMBUATNYA 1. Tumbuk kunyit dan manjakani. Halia di hiris halia dan rebus bersama. 2. Kemudian masukkan air perahan asam jawa dan juga gula merah 3. Biarkan sejuk, tapis sebelum simpan. peri...

Post has attachment
toner buah ( buat sendiri)
Assalamualaikum... Hari tiba-tiba2 mood nak cite pasal cantik2.. Korang tau x apa itu toner or bhsa melayunya Penyegar wajah... Tau x fungsi pengegar wajah? Funsinya Utk menutup pori2 yang terbuka supaya kulit kelihatan mulus gitu, selain tu toner gak menge...

Post has attachment
**
Assalamualaikum...        Lamanya la hai x update blog.. Last update tahun 2013... Ciannya my blog..berhabuk2 dh.. Maklumlah busy ckit ...sori ye kengkawan lma sy x on blog & xblogwalking korang. Harap korang xlupa kan sy.. Selain blog ni sy ada lg 2 blog.....

Post has attachment

Post has attachment
BEDAK TANAKA

Post has attachment

Post has attachment
kreativiti....

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded