Profile cover photo
Profile photo
Lundheim Folkehøgskole
28 followers
28 followers
About
Posts

Post has attachment
Ingrid har Ehlers Danlos syndrom. Hun er elev på sportlinja 2017-18. I denne filmen forteller Ingrid om hennes sykdom og hva sportlinja på Lundheim folkehøgskole har betydd for henne.
Les mer om våre sportlinjer her: https://lundheim.fhs.no/linjer/sport.html https://lundheim.fhs.no/linjer/sport-unique.html
Add a comment...

Post has attachment
TROFASTE LUNDHEIMANSATTE HEDRET
«Et godt skoleår kan ikke vedtas, men må skapes i samspill og samarbeid mellom elevene og personalet» Dette var skolestyreleder Kjell Erfjords hilsen til de ansatte ved Lundheim folkehøgskole ved avslutningen av skoleåret 2017/2018. Han fortsatte:
«Jeg vil på vegne av skolestyret takke de ansatte for stor innsats». Deretter bad han Randi Marie Ottem, Anne Lill Modalsli og Armin Stock om å komme fram for å motta gullklokker for 25 års trofast tjeneste ved skolen. Randi Marie arbeider som kjøkkenassistent, mens Anne Lill er hjelpepleier og arbeider som internatassistent. Armin har vært medielærer og er nå assisterende rektor. Styreleder Erfjord takket hver især for god innsats, trofasthet og dyktighet på sine områder.
« For alle tre kan vi slå fast at de må trives på Lundheim, trives sammen med andre i personalet, og er glad for å arbeide med elever. For å jobbe i folkehøgskolen må du være glad i mennesker. Ellers blir det et ork.» Deretter ble Inger Beate Øksendal kalt fram. Hun kom som elev til Lundheim skoleåret 1979/1980. Året etter var hun elevstipendiat, og siden 1982 har hun vært tilknyttet Lundheim som internatassistent. Erfjord overrakte så Inger Beate Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Hun er den tredje i skolens historie som har fått en slik heder. «Du er fra Mysen. Hvordan havnet du på Lundheim?» spurte Erfjord til slutt. « Det skyldes NSB». Inger Beate hadde fått tilbud fra tre folkehøgskoler. Etter som toget stoppet på Moi, var Lundheim den som var enklest å komme til, og siden har hun blitt værende. Vi lar Kjell Erfjord få siste ord: «Jeg tok deg opp som elev, gav deg tilbud om å bli elevstipendiat, og jeg ansatte deg. Det er ikke alt jeg har vært med og vedtatt som jeg er like stolt over som dette».
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Knut Arild Hareide, leder for KrF, roste Lundheim i sin 17.5. tale på Moi, som den første fhs. i Skandinavia som tok imot funksjonshemmede elever og ga dem mulighet for skolegang.
www.lundheim.fhs.no
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Gaming - PC-bygging - LAN - Photoshop - 3D - Drone - Programmering - Web - Film
Les mer om Kreativ data: https://lundheim.fhs.no/linjer/kreativ-data.html
Add a comment...

Post has attachment
Skoleåret 2017-2018 er nå gått inn i historien. Det har vært et helt spesielt godt år med mange minner og vennskap som vi nå tar med oss videre i hjertene og livet <3 Slideshowet og musikken sier alt :)

Eg seie bare så du vett det
Eg har så sinnsykt sans for deg
Du e engel, du e god som gull
Ja, bare så du vett det
Men kossen kan eg sei det
For eg digge deg, eg digge jo deg!

https://lundheim.fhs.no/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded