Profile cover photo
Profile photo
Leza Qasandra
21 followers
21 followers
About
Leza's posts

Post has attachment
Induce pun induce laaa...
Assalammualaikum n hai.... Huhu hari ni boleh gelak besar lagi...ketawa la puas2 hari ni esok kalau still boleh ketawa memang miricle la... 3 days in ward gara-gara cerry berry tetiba hari ni nak keluar wad xjadi sebab esok doktor nak induce...ambik aku.......

Post has attachment
Hello December
Assalammualaikum & hai all :) Disember datang lagi, bila masuk bulan ni mean bulan sejuk la yelah hujan sakan masuk hari ni 2 hari dah awan mendung kelabu, alhamdulillah rezeki dari Allah hujan ni kan...think positif yooo!!! ok la bulan ni hurmm my due dala...

Post has attachment
checklist untuk new born dan mummy
Assalammualikum..... hari ni rajin sikit nak write kat blog almaklumlah dah lama berhabuk blog ni....dan alhamdulillah lagi ada sebulan jer lagi nak jadi mama...huhu mama ek...first time ni jd mama, risau yoooo...ini la namanya fasa kehidupan kan....dulu ki...

Post has attachment
checklist untuk new born dan mummy
Assalammualikum..... hari ni rajin sikit nak write kat blog almaklumlah dah lama berhabuk blog ni....dan alhamdulillah lagi ada sebulan jer lagi nak jadi mama...huhu mama ek...first time ni jd mama, risau yoooo...ini la namanya fasa kehidupan kan....dulu ki...

Post has attachment
Mom & dad to be...
salam all...okey im mom to be sebulan setengah mcm tu la lagi nak due...erkssss risau juga sebab tak tahu apa2 just banyak baca pasal pregnancy sj.... doakan semoga semuanya selamat yer...  :) thats all sebab dah xtau nak taip apa tga blur...btw barang baby...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded