Profile cover photo
Profile photo
Fitri Hussin
54 followers
54 followers
About
Fitri's posts

Post has attachment
KABUT DIGERENTI BEST
Pergh... Digerenti Best tu! Korang memang terpaksa rembat! Dapatkan di kedai-kedai buku berdekatan,  karangkrafmall.com (klik sini)  atau mesej aku Selamat Membaca

Post has attachment
JOM BELI KABUT
Apa tunggu lagi? Dapatkan KABUT sekarang RM26 untuk 688 muka surat penuh thrill Berbaloi, berbaloi, berbaloi! Gerenti Best

Post has attachment
Pre-Orde KABUT
Dah banyak orang tanya, tak buka pre-order ke untuk KABUT ni? Sekarang ni aku dengan rasminya buka pre-order untuk KABUT Jadilah orang yang terawal untuk memiliki novel thriller yang mendebarkan ini! Novel yang dibeli dari page ni akan bertandatangan penuli...

Post has attachment
Seksaan-Seksaan Di Dalam KABUT
Kalau
korang baca blurb KABUT, pada perenggan awal tertera ayat ni : 'Gempar! Tiga
pembunuhan berprofil tinggi berlaku. Di daerah dan waktu berbeza. Mangsa-mangsa
dibunuh dengan amat kejam. Menggunakan alat dan seksaan-seksaan yang amat
mengerikan... ' Empa...

Post has attachment
Novel-Novel Februari 2016 Alaf 21
Dipersembahkan novel-novel Februari 2016 Alaf 21 untuk anda : Gerenti Best oleh Alaf 21! Dapatkan di kedai-kedai buku berdekatan atau beli atas talian di karangkrafmall.com Selamat membaca!

Post has attachment
Page fb KABUT
Untuk KABUT, aku buat page fb Page ni berbicara semua yang berkaitan dengan KABUT sahaja Takkan berbicara tentang novel lain Korang boleh komen, bincang, kritik (bukan kutuk) dan puji (amat dialu-alukan -hehehe) KABUT di page ni Segala info tentang KABUT ju...

Post has attachment
Baca KABUT di Ilham
Salam, Ni aku belanja bab 1 KABUT : BAHAGIAN 1 Imbas semula 1  Tahun 1995 Satelit semulajadi bumi itu tergantung di dada
langit malam. Ia bersinar memantulkan cahaya menembusi awan nipis yang
memayungi kawasan itu. Sebahagian cahaya dari bulan itu terdampar...

Post has attachment
KABUT DAH NAK TERBIT!
Salam, Kabut dah nak terbit... Sedikit petikannya ada dimuat naik di fb page Alaf 21 Cover KABUT adalah konsep thriller terbaru daripada Alaf 21 Boleh baca di sini :  Alaf 21

Post has attachment
Petikan-Petikan Novel RAKUS
Siapa belum dapat RAKUS? Rugi wei, kalau belum ada novel ini. Sebab apa? Korang kena beli, baca dan lepas tu baru tahu. Kalau belum dapatkan lagi, bolehlah lekas-lekas ke kedai buku berdekatan atau kalau malas nak hidupkan enjin kenderaan, klik aje di karan...

Post has attachment
Novel-Novel Alaf 21 Bulan Januari 2016
Tup, tup sudah nak masuk tahun baru. Baru semalam rasanya 2015 menjengah. Besok lusa ia sudah tinggalkan kita. TETAPI Alaf 21 tetap sentiasa dengan kita. Biar berganti bulan atau tahun, ia tetap menerbitkan novel-novel terbaik untuk kita. Tidak terkecuali u...
Wait while more posts are being loaded