Profile cover photo
Profile photo
atiqah anuar
62 followers -
kejayaan dicipta oleh insan biasa yg berusaha secara luar biasa
kejayaan dicipta oleh insan biasa yg berusaha secara luar biasa

62 followers
About
atiqah's posts

Post has attachment
Blog sudah bersarang
Assalamualaikum semua. Sudah 6 bulan tak update blog. Huhuhu. Tak berkesempatan. Sebab bertukar-tukar campus + short sem. Walaupun short sem nampak macam rilex ja, tapi assignment bertingkat-tingkat. What a student life ??? Nantikan update selepas nie pasal...

Post has attachment
Baju Dinner
Hai semua . Sekarang nie I tengah fikir pasal baju dinner . I nak cari baju dinner yang rare and sweet looks but cover my aurat . But since I x dpt duit lagi, so I nak cari yang murah je . Hehehe . I ingat nak beli online je . Anyone boleh suggest kat I baj...

Post has attachment
KEBOSANAN DI HUJUNG MINGGU
Assalamualaikum semua . Minggu nie, tiqah ade class sampai hari rabu je . Bosan sangat duduk rumah . Tapi tak tahu nak pergi mana sebab nak shopping duit tak de . huhuhu . sedih . tak tahu nak ronda mana lagi kat ipoh nie . rasa macam semua tempat dah pergi...

Post has attachment
atiqah anuar commented on a post on Blogger.
blogwalking here ...

Post has attachment
Pagi pertama sem 2 di ipoh
Assalamualaikum .  Hari nie adalah pagi pertama di Ipoh . Menghirup udara segar di Tambun . Hari Isnin nanti baru start kelas untuk sem 2 tapi saje datang awal . Bukan bermakna semangat ye . Anyway, wish me all the best for sem 2 . Kawan-kawan yang lain pow...

Post has attachment
blogwalking CNY bersama ayuinsyirah
Jom join ramai-ramai .  Sebelum Ahad jam 11 malam nie .  Hehehehe ..... Sesiapa nak join , jom tekan sini 

Post has attachment
runningman
Salam semua . Masa cuti nie kita layan runningman jom . Hehehe . 

Post has attachment
holiday ...
Salam semua . Pejam celik dh habis pown sem 1 . Nikmatilah cuti di rumah bersama famili dengan sebaiknya . Sekian . 

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded