Profile cover photo
Profile photo
Пътна Помощ ЕТ"Дикси" гр.Ихтиман
4 followers -
08947034379 Денонощна Пътна Помощ ЕТ"Дикси" Ихтиман
08947034379 Денонощна Пътна Помощ ЕТ"Дикси" Ихтиман

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Нашата фирма ви предлага помщ на пътя при нужда от репатриране или транспорт на катастрофирало или повредено МПС. Сервиз и ремонт на пътя ако обстановката позволява да бъде извършен такъв.Също така можете да разчитате на ЕТ"Дикси-Даниела Дерменджийска" ако сте закъсали с вашия лек или товарен автомобил в района на гр.Ихтиман или някъде на автомагистрала "Тракия" да ви бъде доставено гориво, антифриз и други резерни части и консумативи.В нашия сайт www.road-help.net можете да се запознаете подробно с всички услуги които предлагаме свързани с Денонощна Пътна Помощ в страната и чужбина.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2014-12-09
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Вашата Пътна Помощ на по-добри цени. Ние работим денонощно в района на гр.Ихтиман и автомагистрала Тракия за да обслужваме всеки закъсал на пътя. Ние сме до вас ако имате нужда от репатриране, танспортиране, изваждане на автомобили от канавки, пропасти и др. За пътна помощ и сервиз в страната и чужбина можете да ни потърсите на www.road-help.net телефони 0894703479
Photo
Add a comment...

Post has attachment
На всеки може да се случи повреда в автомобила независимо от това дали сте мъж или жена ,дали сте в града или на магистралта . При тази ситуация ще ви е нужно да ползвате  услугата Пътна Помощ която предлагаме ние от ЕТ”Дикси” Ихтиман на най-добре и на добри цени. Можете да разчитате на нас не само при повреда на вашето МПС а също и при катастрофа , сервиз на товарен автомобил , малък ремонт на пътя, ако създалата се ситуация позволява да бъде извършен такъв. Също така в услугата Пътна помощ ние сме добавили и доставка на резервни части и консумативи като , ние работим основно в района на Ихтиман по магистрала Тракия, но обслужваме закъсали до всяка точка на страната и чужбина денонощно виж още инфо на нашият фирмен сайт www.road-help.net .
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ние от ЕТ"Дикси" предлагаме  услугата Пътна Помощ денонощно . Ако сте закъсали в района на гр.Ихтиман по магистрала Тракия и ви трабва Пътна помощ.То ние сме там денонощно за да ви помогнем с транспорта на вашия автомобил, да ви доставим гориво, резервни части или консумативи.Винаги коректно и бързо обслужване на нашите клиенти при нужда от помощ на пътя виж още на www.road-help.net.
Add a comment...

Post has attachment
Ако ви се наложи да ползвате Пътна помощ не се колебайте да не се обадите. Къде сме ние? Фирма ЕТ"Дикси" обслужва района на магистрала Тракия около Ихтиман.Ние сме фирма предлагаща всички услуги свързани с Пътна помощ.На нас можете да разчитате при нужда от репатриране, транспорт, малък ремонт на пътя, сервиз и доставка на резервни части консумативи денонощно за цялата страна и чужбина. Вижте още информация за нашите услуги на нашия сайт www.road-help.net
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded