Profile cover photo
Profile photo
Ben Verstraten
29 followers -
EPS woningbouw l Duurzaam Bouwen l Passief Bouwen l Huis Ontwerpen l Bouwen l Energieneutraal Bouwen 2020 l Zelf Bouwen l Duurzaamheid l Sociaal Samenleven
EPS woningbouw l Duurzaam Bouwen l Passief Bouwen l Huis Ontwerpen l Bouwen l Energieneutraal Bouwen 2020 l Zelf Bouwen l Duurzaamheid l Sociaal Samenleven

29 followers
About
Ben's posts

Post has attachment
Ben jij onze nieuwe “Technisch projectleider” All- Electric woningbouw?

Vanwege persoonlijke doorgroei van onze vorige technisch projectleider zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Interesse?

Dan zijn wij benieuwd naar jou. Stuur je motivatie met CV en portfolio (bij voorkeur in PDF) naar ben.verstraten@q-vention.nl of wil je eerst nog iets vragen ben ik telefonisch bereikbaar op 06-57571236.

Bekijk de hele vacature op onze website www-q-vention.nl


Post has attachment
Q-vention bouwt huizen – maar geen doorsnee huizen.

Q-vention heeft met Q-castle® een betaalbaar bouwsysteem ontwikkeld dat voldoet aan de hoogste eisen van flexibiliteit, kwaliteit en comfort. Het systeem maakt gebruik van EPS: een bouwmateriaal dat 100% recyclebaar is, licht van gewicht, goedkoop en eenvoudig verwerkbaar. EPS is vormvast, supersterk en woningen en appartementen gebouwd met dit systeem zijn gezond en comfortabel en hebben zeer lage woonlasten omdat ze uitzonderlijk goed zijn geïsoleerd (RC waarde 8.4 m2K/W).

De afgelopen periode heb ik voor Q-vention het proces rondom de bouwplanontwikkeling opgezet en verschillende projecten uitgewerkt. Zoals de onderstaande all-electric schuurwoning. Door het innovatie bouwsysteem van Q-vention wordt er altijd met een Rc-waarde van 8,4 m2K/W gebouwd. De lage energiebehoefte zorgt in combinatie met een lucht/waterwarmtepomp en zonnepanelen voor een energieneutrale woning.

Wilt u hier meer over weten mag u altijd contact met mij opnemen en natuurlijk kunt u de website van Q-vention bekijken.

https://www.q-vention.nl/

Post has attachment
Prof. dr. J. Jonker (Jan) hoogleraar Duurzaam Ondernemen: Uit landelijk onderzoek naar de Circulaire Economie door de Radboud Universiteit Nijmegen bleek Q-vention een van de koplopers te zijn!

Post has attachment
Bouwplannen? maar je hebt nog geen geschikte kavel kunnen vinden?

Dan ben ben je bij Q-vention aan het juiste adres. Q-vention heeft een unieke samenwerking met enkele strategische partners en begeleidt o.a. de verkoop van diverse kavels en projecten.

Bespreek je wensen en plannen met een van onze medewerkers en hoor wat de mogelijkheden zijn om zelf je droomhuis te bouwen.

Maak vandaag nog een afspraak en bel 06-57571236 of kijk op onze website www.q-vention.nl voor meer informatie!

Wij helpen je graag verder om te zien of er een passende kavel voor je is waar je volop kunt genieten en mooi kunt wonen!
Photo

Post has attachment
Met het EPS Bouwsysteem van Q-vention realiseer je betaalbaar een energiezuinige woning, met veel woongenot, een ideale leef- en werkklimaat.

Een EPS Systeembouw is betaalbaar voor iedereen, en je kan bouwen zoals je dat wilt.

Post has attachment
Wist je dit? Duurzaam bouwen met Q-vention brengt volop voordelen met zich mee; ook als het gaat om de hypotheek!
Photo

Post has attachment

Wist je dit?

Vanaf 1 januari 2021 moeten alle nieuwe gebouwen in Nederland ‘bijna energieneutraal gebouw’ BENG zijn. Met deze nieuwe wetgeving wordt de....

Heb jij bouwplannen? en ben jij benieuwd wat er allemaal gaat veranderen in de bouw?

Lees dan snel verder!!

https://www.q-vention.nl/q-vention-legt-de-lat-hoger-in-de…/


Post has attachment
Ben-jij-onze-nieuwe-ontwerper-met-uitstekende-software-skills-en-verbeeldingkracht ?

Lees verder...

Post has attachment
Q-vention samenwerking Würth Nederland

Tijd om elkaar te leren kennen, om specialistische kennis uit te wisselen en om samen te komen tot de meest optimale oplossingen. Met andere woorden: een oplossing waarmee we de nieuwste ontwikkelingen binnen handbereik hebben voor een optimaal woningbouwproces!!

Meer informatie?

Kijk snel op www.q-vention.nl
Photo

Post has attachment
Q-vention is genomineerd voor de mooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100!
Wait while more posts are being loaded