Profile cover photo
Profile photo
nursalwa Ishak
59 followers
59 followers
About
Posts

Post has attachment
Promosi Vivix Shaklee Sepanjang Disember 2017
Year End Sale Shaklee. Peminat Vivix seronok sangat bila dimaklumkan yang promosi bulan ini adalah Vivix. Lama sudah Shaklee tidak buat promosi seperti ini. Demi menghargai pengguna Shaklee, Vivix dipilih sebagai produk YESS. 1) Dapatkan 7 botol Vivix denga...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Set Menyusu Shaklee Juga Sesuai Untuk Suami
Dari dulu. Dari awal kenal Shaklee. Sampailah sekarang. Set ini lah tak pernah berhenti ambil. Sebabnya.. Walaupun namanya Set Ibu Menyusu, Tapi manfaat set ini bukan sahaja untuk ibu menyusu. Nama jek set ibu menyusu tapi semua orang pun boleh ambil. Hatta...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bukan Soya Biasa Tapi Ianya Adalah Minuman Protin Terbaik
Assalamualaikum. Gembira betul hati bila tau bulan Oktober ini adalah bulan promosi ESP. Minuman protin yang paling disukai ramai. Saya tak pasti anda tahu atau tidak, tapi saya nak bagi tahu yang ESP nie tak sama dengan air soya yang berada dipasaran luar ...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Wanita Marah..
#sharing Info menarik yang boleh dijadikan panduan utk mengeratkan lagi hubungan suami isteri..  Tak semua lelaki paham wanita kan.. 🤣🤣 Sharing is caring.. 😍
Add a comment...

Post has attachment
Makan Shaklee Dapat Duit
Makan Vitamin Shaklee boleh dapat duit? Mesti susah nak percayakan? tapi memang cerita betul.. bukan saya buat cerita.. Baca 'screenshot' whatsapp kawan saya nie Kawan saya nie, antara pengguna Shaklee yang suka amik peluang promo yang shaklee bagi.  Sebabn...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Best Sangat Buat Bisnes Shaklee
Memula saya guna.. saya makan.. rasa best.. rasa kesannya..  so rasa patut sangat share dengan orang lain.. patut sangat utk bgtau kat orang lain..  yang produk Shaklee nie HEBAT..  dia punya best dan hebat tue sampai saya jadikan bisnes Shaklee nie sebagai...
Add a comment...

Post has attachment
Performance Drink Shaklee Bantu Anda Elak Badan Terhidrasi Ketika Berpuasa
Air tenaga! Orang main basikal jek boleh minum ke? Ehh tak.. SEMUA ORANG boleh minum performance drink nie. Nak tau tak? Masuk bulan puasa nie,  Ramai yang akan order performance drink nie.. Kenapa? Performance Drink nie minuman elektrolit yang lengkap deng...
Add a comment...

Post has attachment
Set Menyusu Shaklee Bantu Ibu Menyusu Anak Sehingga 2 Tahun
[BERJAYA SUSUKAN ANAK SEHINGGA 2 TAHUN SELEPAS AMALKAN SUPPLEMEN SHAKLEE] . Assalamualaikum W.B.T. Nama saya Nur Farah Liza Ramli dan berumur 38 tahun. Saya menetap di Banting dan mempunyai 3 orang dan berkerja di bahagian Teknologi dan Maklumat. . Saya men...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded