Profile cover photo
Profile photo
Privatdetektiv Stockholm
Vi erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi verkar både inom Sverige och internationellt
Vi erbjuder spanings- och detektivtjänster för myndigheter, företag och privatpersoner. Vi verkar både inom Sverige och internationellt
About
Posts

Post has attachment
Merry Christmas everyone!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
STOR SKILLNAD PÅ "PRIVATDETEKTIVER OCH "PRIVATDETEKTIVER".

Vi får väldigt många frågor angående våra arbetsmetoder, vad vi erbjuder, och vad det kostar - men också framförallt, varför ska man anlita oss och inte någon annan som kanske är "billigare".

Här känner vi att vi vill förtydliga detta ytterligare.

Det är en enorm stor skillnad mellan privatdetektiver när det kommer till erfarenhet, arbetssätt, kontaktnätverk, tekniska resurser, personalresurser och MÅNGA andra parametrar.

Generellt kan man säga att detektiv branschen delas in i två kategorier:

1. DET PROFESSIONELLA SEGMENTET - Vi är inte många företag på den professionella sidan - endast 3 av 10 företag. Vi företag som arbetar med detta professionellt och på heltid. Många av oss har 15- 20 års erfarenhet och vi är specialiserade inom olika kategorier som t.ex research/Intelligence, spaning,
och avancerad IT ( Här ingår även IT forensiker och IT säkerhet) mfl. När du ringer till oss diskuterar vi inte endast spaning, utan andra arbetssätt, metoder, analyser, och avancerad informationsinhämtning. Vi tittar på ditt ärende, din strategi, och vad du behöver hjälp med. Vi tittar på hela bilden för att du ska lyckas med en utredning på lång sikt, oavsett om det handlar om företagsutredning, vårdnadstvist, otrohet, eller vad det kan tänkas vara. Vi kommer inte lyfta upp span som den enda primära åtgärden, utan även titta på andra möjligheter. Vad är effektivast, vad är billigast? Vad är långsiktigt?

Här finns även tillgång till personalresurser, tekniska resurser, och spanteam som arbetar tillsammans och innehar den erfarenhet och kompetens det erfodras.
Här finns även säkra system, klienthantering, och tystnadsplikt, och kontroll för intressekonflikter.
När du talar med oss kommer du snabbt inse skillnaden då vi ger dig råd, strategi och en komplett plan.

Vi arbetar med ledande advokatbyråer, försäkringsbolag och näringslivet. Utredning i Sverige - utomlands, kort varsel, vi löser detta omgående.


2. "AMATÖRSEGMENTET" - Här hittar vi tyvärr hela 7 av 10 "fristående privatpersoner och företag" som erbjuder sina tjänster vilket är obehagligt.
Vissa av dessa personer saknar dessutom företag/ F-skatt/ett kontor/ eller fast telefonnummer - men framförallt - de saknar erfarenhet, utbildning, kontaktnätverk, tekniska resurser eller andra ovan nämnda kriterier. Detta kan enkelt detekteras/konstateras genom ett telefonsamtal till respektive "privatdetektiv" eller rundringning i branschen.

I stora drag erbjuder amatörsegmentet ENDAST enklare form av " spaning" genom att följa någon och ta bilder - i brist på någon annan kompetens.
Någon annan erfarenhet eller kunskap finns helt enkelt inte. Därmed är även tjänsten billigare - men du som klient riskerar att äventyra hela din utredning. I slutändan blir det dessutom dyrare på sikt.

Även detta förfaringssätt när det kommer till "spaning"kan starkt ifrågasättas. Här talar vi inte om någon någon riktig/korrekt utförd spaning "By the book" - utan oftast ser vi hur spaning utföres av en ensam "spanare" som dessutom saknas den erfarenhet eller utbildning som erfordras. I vissa fall har spanaren blivit upptäckt och t.om blivit hotad/slagen av den person eller personer denne skulle spana på. Historierna är många.

ANLITA RÄTT FRÅN BÖRJAN - BESPARA DIG HUVUDVÄRK
En utredning som tar en sådan spanare dagar eller tiotals timmar kan vi oftast lösa väldigt fort genom andra unika arbetsmetoder eller informationsinhämtning vi använder. Att anlita en ensam spanare är därmed bortkastad tid och pengar, och du som klient kunde lika gärna anlitat en 13 åring och försett denne med en billig kamera för att utföra uppdraget - det är det resultat du kan förvänta dig av en amatördetektiv.

Det finns absolut inget konkurrenshot här men vi måste informera klienter om skillnaden så att misstag ej begås, och man oavsiktligt råkar anlita fel detektiv eller fel företag. Vi blir ofta kontaktade av klienter som begått det misstaget att anlita någon annan först i hopp om att det ska bli billigare. Till slut kontaktar de oss och ber oss tag över utredningar som redan har saboteras eller som icke blivit korrekt utförda, eller att tex målet upptäckt spanaren.

Vi säger NEJ till dessa uppdrag med hänvisning till risk för sabotage.

Ironiskt nog förekommer många av dessa "privatdetektiver" och "privatspanare" inom amatörsegmentet frekvent i TV inslag och media.
Detta görs då ingen av oss seriösa företag önskar synas/på publicitet eller röja våra arbetsmetoder. I 9 fall av 10 har vi tackat ned till medverkan - och då ringer mediebolagen bara nästa nummer tills får någon som gärna ställer upp och gör "reklam" för sin verksamhet.

Under åren har vi upplyst media om detta - att det kan anses väldigt oseriöst att bjuda in amatördetektiver som talar för branschen i TV, mediainslag eller intervju - men detta ignoreras av media. Ungefär som att bjuda in en hjärtspecialist - men som egentligen inte är någon läkare.

Under åren har vi varje vecka tackat nej till intervjuer, ett medverkan i press, TV och andra digitala kanaler. Även ett eget TV program har vi sagt nej till - just för att vi arbetar med strikt tystnadsplikt och med seriösa klienter.

Vi har inga praktikanter, vi släpper inte in någon reporter för att följa med oss på ett riktigt jobb - och framförallt vill inte vi förknippas med det sk "amatörsegmentet". De talar inte för oss. De presenteras inte oss. De är inga genuina utredare i någon form och vi tar starkt avstånd från dessa.

*Vi publicerar inga namn på dessa personer eller företag, men genom detta vill vi upplysa dig som är klient om hur branschen ser ut. Vi eftersträvar en reglerad marknad med licens och vi lobbar för att detta skall kunna ske inom snar framtid*
Photo
Photo
2018-10-11
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Under sommaren och hösten är det mycket otrohetsaffärer/otrohetsutredningar. Vi tillhandahåller utredningsmetoder som är väldigt unika och som verkligen ger dig klara svar. Vi har t.ex möjlighet att titta på mobilkommunikation, bedriva fysisk spaning eller använda andra tekniska resurser.

En utredning behöver alltså INTE alltid betyda att vi behöver spana på en person för att få svar, utan det finns väldigt många olika sätt att bedriva en utredning.

Av självklara skäl berättar vi inte exakt om hur våra arbetsmetoder fungerar i detalj, men när du kontaktar oss och berättar om ditt ärende kan vi ge dig goda råd och berätta mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå resultat.

Du kontaktar oss genom att skicka ett mail eller telefon. Kontaktuppgifter finner du på vår hemsida www.privatdetektiv.se

#privatdetektiv #otrohet #otrohetsutredning #spaning
Photo
Add a comment...

Post has attachment

IT forensiska utredningar består av att säkra bevisning i mobiltelefoner, datorer och läsplattor. Våra tekniker kan dessutom tag sig in i olika enheter trots lösenordsskydd. Detta är en viktig komponent i många utredningar där vi bl.a lyckas återskapa filmer på övergrepp och att styrka annan bevisning som kan vara avgörande i domstol.

Informationen kan även användas för dig som är arbetsgivare vid tvist med fack/anställd eller annan situation där du behöver säkra bevisning.

#privatdetektiv #hackamobil #bevis #cellebrite
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det är väldigt vanligt med felparkeringsavgifter när vi arbetar, dock har vi aldrig belastat våra klienter för dessa avgifter och avser heller aldrig göra det framöver. Inga överraskningar och inga extra kostnader som plötsligt dyker upp på din räkning. #privatdetektiv #pböter #helsingborg
Photo
Add a comment...

Post has attachment

SPANING SOM GER DIG RESULTAT

Oavsett till vilket syfte du behöver det - Våra spaningsmetoder kan på ett effektivt sätt insamla klara och tydliga bevis för dig själv, eller om du bedriver en process i domstol.

Vi hjälper:

* FÖRETAGARE - Anställd personal, fusk med sjukskrivningar, bedrägerier, dold kamera övervakning, svinn, kontrollköp, immateriella rättigheter och mycket mer

*PRIVATPERSON - Misstänkt otrohet, Vårdnadstvister, Data recovery tjänster, hitta en försvunnen person, informationsinhämtning, om du är utsatt för stalking, eller om du misstänker att dina barn brukar droger eller dylikt.

*ADVOKAT/JURIST - Vi hjälper dig och din klient bygga upp ett case och förser er mer den information Ni behöver för att bedriva en framgångsrik process. Idag arbetar vi med många advokater avseende t.ex vårdnadstvist eller informationsinhämtning för annan typ av bevisning.

Vi arbetar över hela landet, och kan också erbjuda dig lokal spaning internationellt inom mycket kort tid.

Vi erbjuder förstås alltid fri konsultation per telefon och hjälper dig på rätt väg för att uppnå ditt mål med din utredning.

Du kan kontakta vår personal lokalt på telefonnummer:
Stockholm: 08-66 00 300
Göteborg: 031-135200
Malmö: 040-17 58 00
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Vi kommer åt den önskade informationen i telefoner och hårddiskar.
#privatdetektiv #Avlyssning #Itforensics
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Man kan då lugnt konstatera att "säsongen" för otrohetsutredningar redan har tagit fart. Väldigt Jobbigt för dem som åker fast.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mord eller självmord? Många gånger håller vi i viktiga utredningar där polisen slarvat eller helt enkelt inte lagt några större åtgärder på på utredningen. Några exempel är t.ex att polisen väldigt sällan granskar den avlidnes telefon eller gör någon större insats för att tag reda på dem faktiska omständigheterna. I detta exempel tyckte dem två poliserna som var först på plats att det såg "rent och välstädat" ut på platsen. Ett självmord är inte alltid eller självmord. Även om polisen tycker det.
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Mer komplexa utredningar kräver rätt oftast inhämtning av information och spaningsunderlag. Vår klient ville ha hjälp med att kartlägga två personer då klienten och dennes företag var utsatta för påtryckningar och hot. Klienten är frustrerad då två tidigare polisanmälningar slutade med "Förundersökningen läggs ned".

Genom att kontakta oss och genomföra en korrekt utförd utredning resulterar detta att vi kan leverera en utmärkt utredning och polisen har väldigt klara bevis och därmed också mycket goda utsikter för att lagföra männen.

Behöver du eller ditt företag hjälp med liknande situation? Skicka ett mail till info@privatdetektiv.se eller kontakta oss för fri konsultation på 08-20 27 00. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi åtar oss uppdrag över hela Sverige och även internationellt.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded