Profile cover photo
Profile photo
Nor Chitriayu
13 followers
13 followers
About
Nor's posts

Post has attachment
Nak tahu rahsia kite....

Post has attachment
RAHSIA KULIT CANTIK BERSERI
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Meh kita nak kongsi rahsia kulit cantik berseri-seri tanpa perlu nak ambil bahan-bahan kosmetik yang merbahaya, yang kita tak tahu kesan sampingannya di masa hadapan. Awas juga yer, jika anda tersalah pilih produk keca...

Post has attachment
Promo lagi!!! 50% ni...

Post has attachment
PROMOSI TERBARU SHAKLEE OKTOBER 2015!
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Nak updated promo dari Shaklee untuk bulan ni. Salah satu harga promo yang tak dapat dilepaskan ialah vitamin E! beli dua dengan harga sebotol aje. +Ertikata lain 50% tu!!     Ok, jom cuci mata!!       Untuk maklumat le...

Post has attachment
KENAPA SUPPLEMENT SHAKLEE YANG SAYA MAKAN TIDAK BERKESAN?
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Ada tak diantara kawan-kawan yang mengamalkan supplement? Apa saja supplement yang berada di pasaran.. Pernah tak mengalami, yang menjual kata supplement xxx ni bagus, boleh meningkatkan antibody, boleh slim melim.. kul...

Post has attachment
Anda sedang mencari produk kecantikan yang selamat dan tiada sebarang pengelupasan kulit?
 
Boleh baca info terbaik disini. Produk kecantikan yang paling selamat dan memberi hasil yang berganda!

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Selamat bercuti!! Selamat hari Malaysia. Ingat nak bawak family jalan-jalan, tapi jerebu pulak la.. ok, ni kita share Tips menghadapi jerebu..

Post has attachment
TIPS KEKALKAN KESIHATAN SEMASA JEREBU MELANDA
Assalamualaikum w.b.t... Selamat Pagi.. JEREBU!!! Jerebu lagi! kali rasanya lebih teruk dari sebelum ni. Tempat tinggal saya yang dikawasan hutan ni pun dilanda jerebu! Sampaikan ada sekolah dah ditutup keana jerebu. Sebelum saya kongsi tips kekal sihat sem...

Post has attachment
7 KHASIAT BAWANG PUTIH YANG ANDA PERLU TAHU
BAWANG PUTIH TINGKATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN Bawang putih telah digunakan sejak beribu tahun dulu, samaada digunakan dalam perubatan, mahupun masakan dirumah. Kebanyakan resepi masakan menggunakan bawang putih. Ia mempunyai daun dan bebawang yang berada d...
Wait while more posts are being loaded