Profile cover photo
Profile photo
BT CLUB - Clubul Întreprinzătorului Român
12 followers -
Comunitatea oamenilor întreprinzători
Comunitatea oamenilor întreprinzători

12 followers
About
BT CLUB - Clubul Întreprinzătorului Român's posts

Post has attachment
Iti doresti sa inchei cu succes cat mai multe negocieri importante pentru afacerea ta? Vino marti, 11 aprilie, ora 15.00, in Iasi, sa afli de la Ovidiu Toader cum sa transformi problemele din business in oportunitati. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2mXhEVw.
Photo

Post has attachment
Vrei sa atragi mai multi clienti din mediul online, dar nu stii cum? Te asteptam joi, 6 aprilie, ora 15.00, la Hotel Napoca din Cluj, sa afli de la +Calin Biris cum sa comunici corect in aceasta zona, astfel incat sa nu pierzi timp si bani. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2n73BgM.
Photo

Post has attachment
Vrei sa economisesti si sa investesti inteligent? Vino sa inveti de la Eusebiu Burcas cum sa devii mai cumpatat cu banii tai, in Botosani, miercuri, 5 aprilie, de la ora 17.30. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2mo3yjO.
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Tu stii ce conditii trebuie sa indeplineasca firma ta pentru a beneficia de fonduri europene? Daca esti din Alba Iulia, te asteptam miercuri, 29 martie, ora 15.00, sa afli de la Diana Dumitru, GoPlan, cum poti folosi finantarile nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii tale. Inscrie-te gratuit aici: http://bit.ly/2mJIwsw.
Photo

Post has attachment
Tu stii care sunt deciziile importante in faza de start-up? Daca esti din Bistrita, te asteptam marti, 28 martie, ora 15.00, sa afli de la Magnoliu Stan sfaturi practice despre cum sa-ti organizezi, la inceput de drum, activitatea in firma. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2mZYIZz.
Photo

Post has attachment
BT Club va ofera un alt fel de martisor - o luna plina de evenimente! Urmareste calendarul si vino sa te intalnesti cu noi in orasul tau. Afla mai multe detalii aici: http://btclub.ro/.
O primavara minunata!
Photo

Post has attachment
Pentru a face "afaceri pe bune" trebuie sa fim conectati la realitate si teoria e insuficienta. De aceea, impreuna cu Ovidiu Toader, te asteptam marti, 7 martie, ora 15.00, in Craiova, la un workshop interactiv unde TU stabilesti subiectele, prin intrebari despre provocari pe care le ai si la care cauti rezolvare. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2kPI6Dy.
Photo

Post has attachment
Vrei sa creezi un mediu de lucru motivant pentru angajatii tai, dar nu stii cum? Te asteptam joi, 23 februarie, ora 15.00, in Timisoara, sa inveti de la Ovidiu Toader cum iti poti creste afacerea, avand grija de angajatii tai. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2l5RfXD.
Photo

Post has attachment
Vino la intalnirea cu Ovidiu Toader de miercuri, 22 februarie, ora 15.00, in Arad, si vei afla raspunsul la intrebarile care te framanta atunci cand vine vorba de afacerea ta. Inscrie-te GRATUIT aici: http://bit.ly/2k2C7uq
Photo
Wait while more posts are being loaded