Profile cover photo
Profile photo
Stefania Di Lella
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment
Global Fights Against Cancer

Op 12 mei zullen wij naast kickboksen ook aandacht besteden aan Kate.

Kate heeft onlangs haar strijd tegen kanker overwonnen.
Ze stort zich nu vol op haar favoriete sport kickboksen ze traint al volop mee met haar jeugdgroep, echter om de sport nog beter te beoefenen heeft ze een kleine aanpassing nodig in de vorm van een sportblade ter vervanging van haar prothese.

Onlangs is er op initiatief van Hans Massing en Stefanie Palhinhas Micael van Total Training Center Den Haag een growdfunding opgestart.
Dat heeft al ruim € 6.000,00 opgeleverd van de € 10.000,00 dus laten wij er 12 mei met zijn alle nog even bij stilstaan en proberen de laatste 40% ook binnen te halen💪

Alle info en geld doneren kan via:
https://www.doneeractie.nl/help-kate-aan-een-sportblade/-17397

12 mei erbij zijn ?
Tickets online voordeliger dan aan de deur:
https://worldoffighters.nl/event/global-fight-holland/

Ush 👊🏻
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TEGEN NIEUWE REGELS VAN DE VECHTSPORT AUTORITEIT

Door middel van deze petitie willen wij namens alle jeugdvechters, trainers, sportschoolhouders en een ieder die van deze sport houdt laten zien dat wij ons niet kunnen vinden in de nieuwe regels van de Vechtsport Autoriteit.

Petitie:
Wij: (Jeugd)vechters, trainers, sportschoolhouders, ouders/verzorgers en liefhebbers van deze sport kunnen ons niet vinden in de nieuwe gepubliceerde regels namens de Vechtsport Autoriteit. 

Wij constateren:
Wij zien geen geldige reden om kinderen tot 10 jaar te weren uit de ring. Gezien het feit dat de wedstrijden altijd onder toezicht staan van een bond. Kinderen hebben hoofdkappen op waarmee ze zich kunnen beschermen tegen stoten en trappen naar het hoofd. Er zijn trainers, scheidsrechters en een dokter aanwezig mocht het te ver gaan. En in het aller ergste geval kan er altijd een handdoek in de ring gegooid worden.

Wij verzoeken:
Herzien van de nieuwe regels. Eventueel in overleg met betrokkenen sportscholen, bonden, trainers en ouders.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
PARMESAN CHEESE LAMP - Grate
uitvoering: Grate artikelnummer: ICH.14.80.82.90.24 branding / private label: Parmesan Cheese Lamp afmeting: H 25 cm. x Doorsnede 43 cm.  gewicht: ?? gram (ca) omschrijving: Kunstof kap (kaas),  binnenwerk RVS grate (rasp / rooster) zwart-wit geblokte stoff...
PARMESAN CHEESE LAMP - Grate
PARMESAN CHEESE LAMP - Grate
italiancoffeehandbags.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded