Profile cover photo
Profile photo
Sura Mohd
403 followers
403 followers
About
Sura Mohd's posts

Post has attachment
Hai ..Apa Khabar..
Assalamualaikum.. Lamanya tak bersiaran..Dah bersawang blog ni..habuk pun banyak..Datang  la tolong Umi sapu habuk kat sini..fuhh..fuhh.. Serius..rindu kat semua kawan-kawan blog..Apakan daya masa sangat terbatas..Umi dah 3 bulan lebih masuk kerja..tapi tak...

Post has attachment
Sambutan Harijadi Afif Di Pasti Darul Ulum 5
Assalamualaikum adik kakok semua.. Ni haa ..baru nak timbul..kerja banyak ..tapi nak jugak curi masa..nak tepek cerita si bongsu daun keladi..hehe.. Rugi pulak kalau tak tepek story hari jadi Afif kat sini..Kenangan woo.. Tahun ni kite celebrate kat sekolah...

Post has attachment
Sura Mohd commented on a post on Blogger.
Sebak pulak baca pasal hadiah dari anak2 murid tu..yg penting ingatan diarang..
Selamat ulang tahun kelahiran..semoga dipermudahkan segalanya..

Post has attachment
Saya Suka Guna Ini..Nutri White-Foaming Cleanser
Selamat berhujung minggu semua..buat yang bekerja selamat bekerja..yang cuti selamat bercuti.. Ini ha..nak kabor kat semua sahabat..Satu produk hebat..Gentle Deep Foaming Cleanser dari Shaklee..mungkin ramai yang dah tahu..ramai yang yang tak tahu..Set penj...

Post has attachment
Kisah Ibu Mengandung dan Buku Merah
Salam Jumaat buat semua .. Tak dok story menarik nak cerita..Kisah Ibu tua mengandung jelah..haha kandungan masuk 4 bulan lebih Umi pergi buat buku merah kat klinik kesihatan..Masa Afif hari tu umi buat kat tempat kerja Umi jer..tapi sebab dah ada darah tin...

Post has attachment
Al Kisah Seminggu..
Assalamualaikum semua.. Hari ni terrrajin sikit..Nak update perjalan hidup dalam seminggu dua ni..Macam-macam cerita..cerita biasa-biasa.. Along balik bermalam dirumah hujung minggu haritu..last balik bermalam..lepas ni tak de dah rasanya..dia pun dah nak a...

Post has attachment
Throwback Kedah-Kuala Perlis
Salam penghulu segala hari..Semoga kita semua mendapat keberkatan dan rahmat di hari jumaat yang mulia ini.. Hari ni cerita peram lagi..kira terowbak la ni..Tahun lepas Umi awal bulan Disember..kami ke Kedah anak sepupu kawin..dari Sarawak..So Umi pergi la ...

Post has attachment
Kisah Afif -Teruja Menabung
Assalamualaikum .. Kembali bersiaran petang ni. Lama sudah tak membebel kat sini..nak bercerita kisah anak bujang yang bongsu sementara ni..Sejak dah masuk sekola tadika ni..banyak jugak perubahannya..seronok pulak bila tengok perubahan yang baik..dah hafal...

Post has attachment
Sesekali Timbul..
Apa khabar semua? Rindunya nak macam dulu-dulu..tapi apakan daya..semangat tak kuat..huhu... Kalau boleh banyak nak dicoretkan kat sini..Umi amik satu kisah jer..Balik kampung!Cuti Raya Cina hari tu kami balik kampung..mana lagi kalau dah laki bini orang se...

Post has attachment
Kisah Afif Masuk PASTI
Salam Jumaat yang penuh barokah.. Hari ni angin rajin sampai sikit..Rasa semangat bila sesekali buka blog ..masih ada komen pada n3-n3 lama..tetiba rasa rindu kat korang semua..rasa cam lama bebenor dah tak bertandang kat rumah korang..padahal tak de lama s...
Wait while more posts are being loaded