Profile cover photo
Profile photo
Arslan Hakimi
92 followers
92 followers
About
Posts

Selamat Hari Raya... Maaf Zahir dan Batin...
Add a comment...

Assalamualaikum....
Add a comment...

Post has attachment
Hehehe... Satu lagi cerpen. harap enjoy baca yeh... komen yeh bila dah baca...
Add a comment...

Post has attachment
cerpen- Singgahan Kasih
Singgahan
Kasih Zafina Erisya lagak bagai jejaka hensem, berjalan bagai
jejaka macho . Keperibadian tak tumpah
macam lelaki. Berambut pendek berluar jeans dan bert-shirt. Orangnya tak kurus
dan sedang-sedang elok dengan ketinggiannya. Tumpuan yang sukar unt...
Add a comment...

Post has attachment
Daa lama tak up cerpen. sudilah baca cerpen dari den yang masih mentah lagi dalam bidang penulisan. sila komen yeah, hehehe....
Add a comment...

Post has attachment
**
Jika Aku Jodoh Kau.....? “ Speaker! ” kuat
laungan Izran Hakim bila matanya tertancap pada sekujur tubuh yang sedang
berdiri mengadap laut. Dia sengeh dan terus berlari menghampiri orang tu. “ Speaker! Tak
dengar yeh aku panggil kau?” suaranya tersekat-seka...
Add a comment...

Post has attachment
Hehehe... Assalamualaikum. disini ada post terbaru dari blog den. sudi-sudilah baca yeh. tq2. Hehehe... Eh! Letak komen sekali yeh
Add a comment...

Post has attachment
Disebalik Jiwa Tomboynya Bab 18
Kring!!
Bunyi bising jam loceng Ein memenuhi ruang biliknya. Tapi bukan saja biliknya,
kuatnya bunyi jam loceng tu boleh di dengari bilik sebelah menyebelah. “Ya
Allah!! Bunyi apa yang bising ni? Memekak sungguh!” bebel Siti dalam   mamai bila bunyi jam loc...
Add a comment...

Post has attachment
Hehehe... Harap sudilah baca hasil coretan dari budak pramatang ni.
Add a comment...

Post has attachment
Dia Suamiku
  “Manja abang!” tersentak
aku dari lamunan indah bila terdengar nama sweet aku dipanggil dengan nada begitu. Cepat-cepat aku letak sudu yang aku guna
untuk kacau air ke dalam sinki dan bergegas aku berlari ke bilik. “Iye hubby . Kenapa
menjerit macam tarza...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded