Profile cover photo
Profile photo
DigiFix - Din Digitale Vaktmester
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Kampanje 25% rabatt! Få raskere PC og MAC nå! Vi ordner din maskin slik at den blir lynkjapp! Ring oss i dag :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Åpningstider i påsken
Hos oss er det noen som tar seg ferie, men mange av oss er fremdeles på jobb. Det kan hende at det er noe lavere kapasitet. Likevel skal vi jobbe hardt for å ta i mot alle som ønsker hjelp i påsken! Her er åpningstidene våre i påsken:
Mandag 30. mars: Åpent 09.00-17.00
Tirsdag 31. mars: Åpent 09.00-17.00
Onsdag 1. april: Åpent 09.00-17.00
Torsdag 2. april: Stengt
Fredag 3. april: Stengt
Mandag 6. april: Stengt
http://eepurl.com/bh5w-j
Add a comment...

Post has attachment
I dag er det mange som bruker Dropbox, inkludert mange av oss her på huset. Vi har til nå stolt på Dropbox, og ikke tenkt videre over hva vi gir fra oss. Det viser seg nå at Dropbox faktisk leser absolutt alle filene på harddisken din, ikke bare de som ligger i synkroniseringsmappen. Dropbox kan i prinsippet se alt du gjør på din PC. For å unngå problemet må man avinstallere Dropbox. Det er viktig å være klar over dette. Trenger du andre løsninger som er sikret mot NSA og andre utenforstående krefter kan du gjerne prøve vår online backup som har servere plassert i Norge, beskyttet av en av de beste lovgivningene internett har å by på: den norske!
http://www.digifix.no/dropbox-leser-filene/
Add a comment...

Post has attachment
Familiens trygghet
Hva om noen logger seg på din datamaskin og tømmer bankkontoen din? Familiens trygghet på datamaskin og internett er et stort og viktig ansvar. Med gode oppsett og programmer sammen med vår kunnskap og erfaring reduseres sjansen for problemer så mye som mulig. For en rimelig pris er du trygg, oppdatert og har sikkerhetskopi av alle bilder og dokumenter.
Full pakke med antivirus, brannmur, ubegrenset online sikkerhetskopi, automatiske sikkerhetsoppdateringer og hjelp med sikkerhet på deres online kontoer får du for kun 490,- per mnd.
Les også en histore om hvordan hacking av e-post kan påvirke deg: http://eepurl.com/bhK0qb
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded