Profile cover photo
Profile photo
Ayie Atiqah
154 followers -
This my digital diary
This my digital diary

154 followers
About
Posts

Post has attachment
Berakhirlah Sudah..
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Opss! Bukan lagu 'Berakhirlah Sudah...' ye. Tapi berakhirlah sudah karier perguruan ayie..tamat sudah karier ayie 28/4/2017 lepas. Hmm sedih memang sedih..tapi keputusan telah pun di buat. Awal april lepas ayie hantar noti...
Add a comment...

Post has attachment
Shell Out Selera Tambun, Penang
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Sempena cuti panjang 3 hari ni, ayie sekeluarga sempat la ber shell out semalam (23 April 2017) di Penang. Jauh nauu shell out nye sampai luar Perak, hihih Takde la jauh mana pun. Actually petang semalam keluar beli baju r...
Shell Out Selera Tambun, Penang
Shell Out Selera Tambun, Penang
ayielifememory.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Birthday Surprise 2017
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Today is the day! Kita surprise kan dia lagi, yeaaayyy! Actually setiap tahun memang surprise kan dia bila tiba befday dia. Tahun lepas busy sampai tak sempat state kat dalam blog apa yang ayie surprise. Tahun lepas ayie s...
Birthday Surprise 2017
Birthday Surprise 2017
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Aktiviti Seni Kanak-kanak
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Setelah sebulan lebih tak bersiaran, harini ayie datang dengan beberapa idea untuk aktiviti seni kanak-kanak. Ayie share 3 aktiviti dulu ye. Yang lain ada buat, tapi takde gambar nak share. Di tadika ni, setiap khamis kena...
Aktiviti Seni Kanak-kanak
Aktiviti Seni Kanak-kanak
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
D.I.Y Bahan Bantu Mengajar (BBM) Tadika
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Harini mula sekolah sekolah weeehhh! T__T  Lemau je rasa setelah agak lama cuti tahun baru cina, hahah Anyway, ni adalah sedikit sebanyak idea yang ayie nak kongsikan tentang hias-hias kelas ni. Ayie bukan lah kreatif mana...
D.I.Y Bahan Bantu Mengajar (BBM) Tadika
D.I.Y Bahan Bantu Mengajar (BBM) Tadika
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Short Vacation to Cameron Highlands
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Cerita basi pun ayie nak cerita jugak. Ni kan diary ayie..hihi 31/12/2016 lepas kami sekeluarga sempat bercuti ke Cameron Highlands. Pergi balik hari je. Ambik adik ayie dekat Tapah, lepastu naik ikut Tapah. Jalan boleh ta...
Short Vacation to Cameron Highlands
Short Vacation to Cameron Highlands
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Temporary View for Blog
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Setelah hampir dua bulan tak usik blog haritu, tak perasan blog jadi ntah apa-apa. Hampir dua bulan tak update blog tu dok view blog kat hp je. Jadi tak perasan la sebenarnya view blog dah jadi ntah apa-apa bila tengok by ...
Add a comment...

Post has attachment
Temuduga Part 5
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Berapa lama tak update blog daa... Banyak benda nak story kat sini. Tapi condition laptop ntah apa-apa jadi malas. Dok guna laptop ayah jaa.. hmm Kita bukak cerita tahun 2017 ni dengan cerita temuduga. Kira ni temuduga per...
Temuduga Part 5
Temuduga Part 5
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Temuduga Part 4
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Semalam (7/11/2016) ayie ada interview di sebuah syarikat di Kamunting, untuk position kerani. Setelah 6 bulan takde dipanggil mana-mana untuk interview, semalam buat kali pertamanya ayie dipanggil, hoho Santai-santai je i...
Temuduga Part 4
Temuduga Part 4
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Buku Koleksi Kisah Tauladan
بسم الله الرحمن الرحيم Salam, hye! Harini kemas-kemas sikit, terjumpa pulak buku lain. Kalau haritu jumpa buku  Koleksi Puisi Jiwang , harini terjumpa pulak buku koleksi kisah tauladan. Dulu masa tahun 2007-2008 macam tu, surat khabar mingguan Malaysia ada ...
Buku Koleksi Kisah Tauladan
Buku Koleksi Kisah Tauladan
ayielifememory.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded