Profile cover photo
Profile photo
Δήμος Αγ. Δημητρίου
247 followers
247 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Τα ΚΑΠΗ του Δήμου διοργανώνουν εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τις 15 έως τις 25 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί:

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 10:00
E' Κ.Α.Π.Η
Τενέδου 9 • Τηλ./fax: 2109349420

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 10:00
Β' Κ.Α.Π.Η
Ρούμελης 24 & Αγ. Αικατερίνης • Τηλ./fax: 2109930211

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 10:00
Δ' Κ.Α.Π.Η
Θεσσαλίας 10 • Τηλ./fax: 2109755163

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 10:30
Α' Κ.Α.Π.Η
Χρυστόμου Σμύρνης 2 • Τηλ.:2109703330

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΩΡΑ 10:00
Γ' Κ.Α.Π.Η
Ολύμπου 36 • Τηλ./fax : 2109933429
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Η Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, στην εκπομπή "Δημοσκοπήσεις" του δημοσιογράφου Γιώργου Λαιμού, στον Τ/Σ Attica tv.
Add a comment...

Post has attachment
"Οι ηλίθιοι" του Neil Simon από τη θεατρική Ομάδα του Δήμου

Το έργο "Οι ηλίθιοι" του Neil Simon, ανεβάζει η θεατρική Ομάδα του Δήμου σε τρεις παραστάσεις, στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2018, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου (Αργοστολίου & Δήλου).

Η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Γιοβανίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Αρτέμιδος Φλέσσα και η παραγωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος.
Ώρα έναρξης 20:30.
Είσοδος ελεύθερη.-
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Μήνυμα της Δημάρχου Αγ. Δημητρίου για το νέο έτος 2018

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Με την έναρξη κάθε νέας χρονιάς, επιθυμίες, αναζητήσεις, ανησυχίες, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης, εμπλέκονται στο μυαλό μας, σε μια προσπάθεια δημιουργικού προσανατολισμού της ύπαρξής μας είτε ως ατόμων είτε ως οργανωμένων συνόλων που αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για τις οικογένειές μας και για τον τόπο μας.

Ο Δήμος μας, με όλες του τις ελλείψεις και με όλες τις αδυναμίες, που εξακολουθούν να τον ταλανίζουν, με όλη την αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την πορεία εξόδου της χώρας μας από την οικονομική κρίση, στάθηκε όρθιος όλα τα προηγούμενα χρόνια, έδωσε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα, άνοιξε προοπτικές για την αυριανή πόλη και υποδέχεται με αισιοδοξία το νέο έτος, ακολουθώντας μια σταθερή τροχιά προόδου και ανάπτυξης.

Τα προβλήματα, άλλωστε, ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν, αφού η εξέλιξη της ανθρωπότητας, γεννάει διαρκώς νέες ανάγκες και απαιτήσεις, που μέσα από τη σύγκρουση του «παλιού» με το «νέο», λύνονται, αλλά και αναπαράγονται σε μια αέναη διαδικασία.

Από την πρώτη στιγμή, που η παρούσα Δημοτική Αρχή κλήθηκε να υπηρετήσει τον Άγιο Δημήτριο, ανοίχτηκαν όλα τα μέτωπα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων του. Παρά τον περιορισμό σε οικονομικούς πόρους και σε έμψυχο δυναμικό, ένα σημαντικό έργο που αντανακλάται σε υλοποίηση και σχεδιασμό μικρών και μεγάλων αναπλάσεων της πόλης, στην παραγωγή πολιτισμού, στην ενδυνάμωση της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, σε οφέλη για τη νέα γενιά, αλλά και την τρίτη ηλικία, παράγεται καθημερινά και θα συνεχίσει να παράγεται και το 2018.

Αυτές τις μέρες, καλό είναι να θυμόμαστε ότι για να φτάσουμε εδώ που είμαστε, εργάστηκε τις προηγούμενες δεκαετίες και εξακολουθεί και σήμερα να εργάζεται σκληρά, ένα πλήθος συμπολιτών μας, που ο καθ’ ένας από την πλευρά του έβαλε ένα μικρό λιθάρι στην εξέλιξη της πόλης μας.

Σ’ αυτή την πορεία, η σημερινή Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι συλλογικοί φορείς του Δήμου μας, αλλά και οι εργαζόμενοι σ’ αυτόν έδωσαν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μια συνολική προσπάθεια, ώστε οι πολίτες του Αγ. Δημητρίου να νοιώθουν ότι ζουν σε μια πολιτεία που όχι μόνο μπορεί να αφουγκραστεί, αλλά και να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματά τους.

Με τη διαβεβαίωση ότι η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και τα επόμενα χρόνια, εύχομαι η είσοδος του νέου έτους 2018 να σας βρει όλες και όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη και τον τόπο μας με ειρήνη και προκοπή.-

Η Δήμαρχος
Μαρία Ανδρούτσου
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Την τελευταία Παρασκευή του χρόνου, 29-12-2017, το Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου, θα σας περιμένει στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου Αγ. Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55), από ώρα 12:00 το μεσημέρι μέχρι 17:00 το απόγευμα, για να ανταλλάξετε βιβλία.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded