Profile cover photo
Profile photo
Nurfarhana Chek Saat
473 followers -
Proud founder of FANABAKES
Proud founder of FANABAKES

473 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
I am Pregnant ! =)
I am Pregnant ! =)
fanacheksaat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I am Pregnant ! =)
Assalamualaikum... (Awas ! Entri ni panjang berjela) Urine Pregnancy Test Positif Lebih kurang dua hari dua malam berjaga demi nak siapkan thesis master yang nak kena submit hardcover. Malam tu memang tak tidur langsung sebab kena buat pembetulan yang panel...
I am Pregnant ! =)
I am Pregnant ! =)
fanacheksaat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lambat Datang Haid, Check UPT Negative !
Add a comment...

Post has attachment
Lambat Datang Haid, Check UPT Negative !
Assalamualaikum.. Siapa pernah alami situasi lewat datang haid ataupun haid tak kunjung tiba lepastu menggelabah sebab orang kata kalau haid lewat ni selalunya mengandung ! Fana jenis yang tak pernah datang haid lewat tau. Selalunya on time je. Lepastu jeni...
Add a comment...

Post has attachment
Siapa menang? Hahahaha
Add a comment...

Post has attachment
[Product Review] Snow Capsule Untuk Kulit Cerah Berseri
Assalamualaikum.. Dah lama fana nak share satu supplement yang fana consume untuk tahun ni. Actually, this supplement dikenalkan oleh rakan blogger fana iaitu  Namee Roslan . Patut la kulit Namee cantik sangat. Mana ada orang taknak kulit yang cantik kan? S...
Add a comment...

Post has attachment
Pembaca Setia Blog Rupanya Jodoh
Assalamualaikumm, Teringat beberapa tahun yang lalu, mood update blog memang tahap yang paling rajin la. Waktu itu, setiap aktiviti menarik yang aku ikut, mesti akan aku coret di dalam blog ini. Untuk dibaca suatu hari nanti. Setiap kenangan kita takkan lup...
Pembaca Setia Blog Rupanya Jodoh
Pembaca Setia Blog Rupanya Jodoh
fanacheksaat.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kalau diberi peluang kawen sekali lagi...
Assalamualaikummm.. Bila difikirkan balik, rasa macam bestnya kalau dapat buat majlis kawen lagi sekali kan. Fana banyak kali terfikir pasal benda ni sebab banyak sangat benda yang rasa kurang puas hati. Kalau korang diberikan peluang untuk adakan majlis ka...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded