Profile cover photo
Profile photo
Nurfarhana Chek Saat
466 followers -
Proud founder of FANABAKES
Proud founder of FANABAKES

466 followers
About
Nurfarhana's posts

Post has attachment
My Makeup Haul from Lancome - Sephora
Assalamualaikumm.. Hello Pretty ! Fana pasti ramai antara korang yang suka shopping make up
kan? Kali ni fana nak share satu website yang memang best gila ah. Korang
takkan menyesal punya kalau masuk website ni. Serius, tak tipu okay. Apa yang
pasti korang ...

Post has attachment

Post has attachment
Be Classy with LANAFIRA (www.lanafira.com)
Assalamualaikum... Teringat masa sibuk nak kawen tahun lepas, fana pening kepala fikir mana la nak beli dress untuk bridesmaids, baju untuk family dan family mertua. Banyak jugak survey sana sini. Kadang-kadang tu ada yang warna tak cantik la, lepastu tak a...

Post has attachment

Post has attachment
Family Fun Day @ Sunway Lagoon [Video]
Assalamualaikumm, Baru-baru ini, fana dan family pergi ke Sunway Lagoon which is dah berpuluh tahun kitorang tak jejak dalam tu. Last pergi pun masa kecik lagi. Alhamdulillah, Allah bagi rezeki bila kitorang dah besar ni dapat berkumpul satu family dan perg...

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
Rins Suzana Impian Menjadi Nyata
Assalamualaikumm, Pernah tak korang bayangkan apa yang korang rasa bila benda impian korang menjadi kenyataan? Teringat masa zaman sekolah menengah, masa cinta-cinta monyet dulu, fana selalu sangat impikan majlis perkahwinan yang cantik, pelamin penuh denga...

Post has attachment

Post has attachment
Lazada Online Revolution - Box of Joy
Assalamualaikum... Lazada Online Revolution 11.11 - 12.12 Hai semua ! Eh, korang tahu tak Lazada sekarang tengah buat Online Revolution ni? Sebulan sahaja tau. Untuk korang yang taknak terlepas sales hebat hujung tahun ni cepat-cepat la pergi bukak laman we...
Wait while more posts are being loaded