Profile cover photo
Profile photo
Aqlis Mia
13 followers -
Me is definitely somebody to watch
Me is definitely somebody to watch

13 followers
About
Aqlis's posts

Post has attachment
:: Mr Vampire dan Pembancuh Kopinye ::
Hmmmm... layan drama-drama Ungku Ismail Aziz... Entah nape.. Rase macam.. Die sangat sesuai bila berganding ngan elizad.... Pelakon lain bukan tak ok... Ungku ni cara die berlakon tak buat-buat... So... bila kena ngan pelakon yang drama sangat.. macam tak k...

Post has attachment
:: EGO ::
Tak tau kenapa... petang ni agak emosional bagi aku... Ok... Kita flashback.. tahun 2013... 2015... Bila aku edarkan borang untuk diisi... untuk dilengkapkan... Kau buat tak tau... satu jabatan kau persendakan aku depan auditor.. Walaupun.. perkara tu tuntu...

Post has attachment
:: MENANG ::
Kau nak memenangi hati dia... Buatlah ape cara pun... Depan dia kau pura-pura terima aku... Tapi depan aku... cuma ada kebencian dan kemarahan.. Untuk apa... Jangan bohong diri sendiri... Jgn pura-pura depan dia pasal aku... TAk salah pun kau nak benci aku....

Post has attachment
:: TAK ADIL ::
Tak Adil la.. semua kesalahan tu kau letak pada aku.. Kau tak suke die.. jgn lah kau cakap.. sebab aku kau tak suka dia.. Kau rasa tak bahagia... Jangan lah kau cakap sebab aku kau tak bahagia... Kau tak memahami dia... Jangan lah cakap sebab aku kau tak fa...

Post has attachment
DIAM
Diam.. Diam tak bererti dipihak yang salah.. Diam adalah untuk tak merumitkan lagi keadaan.. Bila bersuara.. siapa yang nak dengar.. Takde... Tak kan ade orang yang nak dengar penjelasan.. Kecuali... mencari kesalahan lain dalam penjelasan yang diberi.. Kec...

Post has attachment
SAHABAT
Mudahnya kita memahami erti sahabat... tapi.. sebenarnya... sahabat itu sendiri.. tidak sedar.. adakah dia seorang sahabat atau tak... Bila kau memerlukan sokongan semua orang yang berada disekeliling kau.. dan sokongan dari seorang yang kau anggap sahabat ...

Post has attachment
:: GAGAL ::
Bad mummy tak buat ape2 pun yang dirancang... Tak taulah.. macam mane nasib anak-anak mummy...

Post has attachment
:: KELUARGA MUMMY ::
Perjalanan bad mummy dengan anak-anak dan suami.. 3 orang anak mummy sekarang.. tengah lasak... and banyak main macam kartun.. Sebab diorang banyak sangat tgk kartun... Mummy dalam usaha.. nak pisahkan diorang dari gadjet... Dan mummy sepatutnya dah mula ca...

Post has attachment
:: BAD MUMMY MARAH HAL KECIK ::
Bad mummy sampai kat umah nenek... pukul 5.40 petang.. mummy rase nak balik rumah sendiri cepat.. and rase banyak perkara nak share dengan mr husband..  Petang tu pulak.... mr husband lambat sampai... pukul 7.30... ish.. memang mummy tak puas hati... mummy ...

Post has attachment
:: GOOD NEWS FOR BAD MUMMY ::
Mummy dapat good news hari ni.. Good news yang memerlukan mummy jadi lebih baik.. and lebih hebat... Regards Aqlis Almia
Wait while more posts are being loaded