Profile cover photo
Profile photo
Nur Syazana zanaSya
Smile Making Me Happy ALWAYS SMILE
Smile Making Me Happy ALWAYS SMILE
About
Posts

Post has attachment
ADDMATH is simple
ASSALAMUALAIKUM I heard a lot of people give up on add math easily and they keep saying that add math is very difficult to score etc. Actually, addmath is not THAT difficult and everyone can score this subject. Tidak dapat dinafikan yang addmath agak sukar ...
ADDMATH is simple
ADDMATH is simple
nursyazana26.blogspot.com

Post has attachment
ESPARANCE
IT has been a long time (i quit this things in 2013 I guess) and now we are at the end of 2017 (oh no!) Untuk pengetahuan semuaaaa saya dah habis SPM (wow tak sangka besar dah ) jangan tanya senang ke tak sebab alaa kacang je (ha tu tipu) tapi marilah sama-...
ESPARANCE
ESPARANCE
nursyazana26.blogspot.com

Post has attachment
Whoops ada orang jumpa
damn lama dah tinggal damn ada orang jumpa dan ungkit ohh tak kisah pon tapi shy shy cat lah jugaa hahahaha harap kau baca ceyy macam lah nak buka kan tapi takmo delete sebab penat kot usahakan benda alah ni simpan je lah kan apa salahnya.. jadi sejarah wal...

Post has attachment
Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
Assalammualaikum, peace upon you. Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giv...
Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
Giveaway 5K Dunia sebenar Shida
nursyazana26.blogspot.com

Post has attachment
Shawl By Vsnow
ASSALAMUALAIKUM !! ANYEONGHASEYO  !! fuh... lama tak sentuh blog.. hehehe.. malas menguasai diri :P sebenarnya ni hutang tau.. dulu ada menang GIVEAWAY and dapat shawl tau.. then akak tu suruh review.. sampai sekarang tak review2.. rasa serba salah lah kan....

Post has attachment
Feeling Alone or something
ASSALAMUALAIKUM.... *ambil penyapu lidi sapu sawang ni hahahahaha lama gila dah biar kan blog ni.. malas nak layan lah.. hahaha HAPPY NEW YEAR BIAR GAMBAR BERBICARA
Feeling Alone or something
Feeling Alone or something
nursyazana26.blogspot.com

Post has attachment
Real Giveaway by Arrien Amani.
Assalamualaikum :) CLICK BANNER TO JOIN! Real Giveaway ini dianjurkan oleh Arrien Amani. Ini merupakan Giveaway pertama arrien amani. Seramai 58 peserta bertuah dicari untuk memenangi Real Giveaway ini. Pemilihan pemenang berdasarkan Top Refferal & Random. ...
Real Giveaway by Arrien Amani.
Real Giveaway by Arrien Amani.
nursyazana26.blogspot.com

Post has attachment
First Giveaway by Han
First Giveaway by Han
First Giveaway by Han
nursyazana26.blogspot.com

Post has attachment
End Year Giveaway by hanaNabyllah dan kawan-kawan
click banner k-popers sekalian mai lah pakat2 join ye.. banyak hadiah kpop yang disediakan :)

Post has attachment
Segmen Ole - Ole Dari New York
Segmen Ole - Ole Dari New York
Segmen Ole - Ole Dari New York
nursyazana26.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded