Profile cover photo
Profile photo
hamizatul izzati
About
Posts

Post has attachment
**
woahhh dh lama nya tk post pape .haha .before ni semua nya save as draft je kan ,hahaha .tetiba rse mcm best je kalau jd phone ,sesuka hati ble nk switch on switch off .ble sakit hati ke sedih ke terus switch off ,woahh best ny kalau cenggitu . hahahahahaha...

Post has attachment
**
starting to miss him .even baru smlm and pagi td jpe ,now i begin to miss him even more . ;( late night movie ,craving accomplished for nasi lemak pj ,done buying all those stuffs for studio project ,done taking pics for my project and give me the opportuni...

Post has attachment
**
finally im home .yeayyyy happy nya .nak lompat2 sbb happy tapi tk larat nk lompat sbb penat sgt .even nk jalan pun dh tak larat ni nk lompat2 plak .hahaha .5 hari yg paling seksa aku rasa .19 tahun hidup tk prnh rasa seksa mcm ni ,dgn penat nya ,dgn sakit h...

Post has attachment
**
last night before masuk U .boleh tak nak nangis ?boleh tak ?hmmmmmm . mcm tk percaya kan esok pagi dh kne daftar utk degree .rasa mcm baru je habis pasum .mcm baru je feeling merdeka sbb dh hbis final exam .rasa mcm baru skjp je happy2 ambik gamba dgn diaor...

Post has attachment
**
one more day to go .. and im not ready yet .not at all .tkde satu pun brg yg dh masuk dlm luggage . 'last minute person' yeahh thats totally me .and i am sure tomorrow will be one of the hardest day in my life : stress barang tktau letak dkt mana ,ada je ba...

Post has attachment
**
#np shower // becky g think of you when i am going to bed when i wake up ,think of you again you're my homie ,lover and friend exactly why  you light me up inside  like the 4th of july whenever you're around i always seem to smile and people ask me how  wel...

Post has attachment
20082014-22082014
the best three days of vacation i ever had . bright smile hehehe first time naik bus express .hahaha .kesian kan dh 19 tahun hidup ni baru dpt merasa naik bus express ,itupun setakat pegi sabak bernam yg dekat tu je .hahaha .cuak jgk la pagi tu sbb tktau ...

Post has attachment
**
assalamualaikum . haihhhh .hari ni baru la rasa mcm tenang sikit .since dpt tau result upu ,serabut nya kemain .smpai rasa mcm depression tahap nak mati la .tak boleh tido lngsng ,nangis smpai semua urat dkt muka ni rasa sakit ,bngun pagi rasa nk mengamuk d...
HIN's
HIN's
hamizatulnasarudin.blogspot.com

Post has attachment
**
alhamdulillah .. alhamdulillah for everything ya ALLAH .alhamdulillah bcs YOU give me the chance to further study .but even dpt UPU pun still tktau knp nk nangis .learn how to redha hami .hmmmmm .mak ayah bising knp ambik course tu .pastu semua suruh tukar ...
HIN's
HIN's
hamizatulnasarudin.blogspot.com

Post has attachment
happy birthday my love
happy birthday to you happy birthday to you happy bitrhday to faiz happy birthday to you.. happy birthday to my one and only muhamad faiz bin mahfudz .maybe i'm not your 1st wisher but i'll make you remember this .first of all ,you dh tuaaaaa !!!! oh my god...
happy birthday my love
happy birthday my love
hamizatulnasarudin.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded