Profile cover photo
Profile photo
MotoMove Motortransport
3 followers -
MotoMove Motortransport vervoert motoren binnen Europa
MotoMove Motortransport vervoert motoren binnen Europa

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Maar liefst 28 motoren onderweg in Marokko en Andalusië. Nu het weer nog...
Photo
Add a comment...

TOSCANE VOLGEBOEKT - Het transport naar Pisa eind mei is volgeboekt. Maar liefst 26 motoren gaan tussen Hemelvaart en Pinksteren een geweldige week motorrijden tegemoet. We wensen alle deelnemers dan ook veel plezier met alle voorbereidingen!
Add a comment...

Post has attachment
Top weer om te motorrijden in de Pyreneeën! Zin om in september een weekje mee te gaan voor een zonnig prijsje? Check www.motomove.nl
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Toscane is een geweldige streek om met de motor te verkennen. Zodra je vanuit Pisa het binnenland intrekt krijg je het gevoel terug te gaan in de tijd. Prachtige landschappen gevuld met mooie vergezichten over de heuvels, de kenmerkende cipressen,…
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Transport van je motorfiets naar Toscane. Van 31.5.2014 tot 6.6.2014

De motor zal op 31 mei om 9:00 uur klaarstaan bij het B&B hotel in Pisa. Wil je eerder of later komen dan is dat geen probleem. Enerzijds kun je een overnachting nemen. Er zijn twee- en vierpersoonskamers met aparte bedden. Anderzijds kun je ook later komen. De motoren staan dan in de kelder van het hotel alwaar je ze  kunt afhalen.

De motor kan ook eerder worden ingeleverd bij het hotel als je eerder naar huis gaat. Geen probleem. Je zet deze gewoon in de kelder bij het hotel. Wél gaat hij dan pas op 6 juni op transport naar huis.

De motoren worden op een drietal locaties geladen. Landgraaf,  Den Bosch en Breukelen. Locatie in Den Bosch is nabij het station. Dit geldt ook voor Breukelen. Op Hemelvaartsdag 29 mei doen we beide locaties aan en worden op in de ochtend (Den Bosch rond 9:30) en vroege middag (Breukelen rond 13:00) de motoren opgehaald. Wil je liever je motor aanleveren bij onze loods in Landgraaf? Dan kan dit op werkdagen tijdens kantooruren of in het weekend op afspraak, maar dient uiterlijk 28 mei om 18:00 uur te zijn ingeleverd.

Tevens ontvang je bij aanleveren en ophalen in Landgraaf € 50 korting.

(Top)koffers/tanktassen op de motor laten zitten is geen probleem. Het kan voorkomen dat er in verband met de laadwijze een koffer afgehaald wordt als deze teveel uitsteekt. Verder kun je nog gewoon een flinke sporttas meegeven. Op de vlucht heb je dus enkel handbagage nodig.

Op 6 juni dienen de motoren uiterlijk om 15:00 uur weer ingeleverd te zijn bij het B&B hotel in Pisa. Zondag 8 juni zullen de motoren geleverd worden rond 11:00 uur in Den Bosch en rond 14:30 in Breukelen.

Wil je graag gaan, maar zoek je nog reismaatjes? Kijk eens op Motormaatje.nl. Hier vind je een enorm netwerk van motorrijders die ook reisgenoten zoeken. Op het forum is tevens een topic "voorpret" te vinden waar je kunt discussieren, routes en ervaringen over de toer kunt uitwisselen.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
MotoMove (@MotoMoveNL) heeft getweet om 0:13 PM on ma, mei 06, 2013:
Last minute Boedapest of Alpen: Levering aan hotel 9-7. Ophalen aan hotel 19-7. Nog 4 plaatsen vrij. € 350 per motor. #motorrijden
(https://twitter.com/MotoMoveNL/status/331351006501822464)
Add a comment...

Post has attachment
Alweer 14 motoren op pad in de prachtige Toscane.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
Aanbiedingen 2013
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded