Profile cover photo
Profile photo
MyDailyGrind.dk
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Productivity podcast
Kan du ikke få nok "productivity", så skulle du tage at give den seneste måneds afsnit af "Freakonomics Radio" et lyt. Podcasten der på nogle punkter minder om programmer som Mythbusters og Detektor, har sat sig for at dykke ned i begrebet "productivity".
Indhold og produktion er helt i top, så giv det et lyt.

PS. Tak til Steven Mountfield for tippet
Add a comment...

Post has attachment
Den kvindelige mountainbikerytter +Annika Langvad der står på My Daily Grind bucketlist'en tog en flot sejr i første afdeling af mountainbike world cup'en i Cairns Australien. Må nok hellere igang med at forsøge at få booket et interview - med den form hun viser og et OL om ikke så mange måneder.
http://buff.ly/1UaheI9
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Todoist Giveaway
I anledning af den seneste MyDailyGrind episode med Allan Christensen fra Todoist - har vi 5 Todoist Premium abonnementer på højkant. Læs mere om hvordan du deltager i lodtrækningen her:
Add a comment...

Post has attachment
Varmer lige lidt op til min snak med Allan fra Todoist i aften med denne. Smukt udført marketing ud på et eneste tidspunkt at være i nærheden at sige "køb".
Add a comment...

Post has attachment
På onsdag får jeg lov til at tage et kig ind i motorrummet på et godt eksempel på fremtidens virksomheder, nemlig Todoist.

Jeg har sat Allan Christensen stævne for at høre mere om, hvordan hverdagen er for en COO i en virksomhed bygget op med et primært remote team.

Har du spørgsmål eller emne du gerne vil have jeg skal tage med til vores snak onsdag aften. Så smid mig en mail på mortenkusk5@gmail.com, som en besked eller kommentar her på siden.

Skyd løs...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så er 3. episode klar af +mydailygrind podcasten. Denne gang er det Alexandra Balshøj der er gæst og deler ud af sine erfaringer og sin daily grind.

http://buff.ly/1n4hJFL

Til dig der måske ikke kender Alexandra, så er hun kvinden bag netværket Ladies First, som er et netværk for "foretagsomme" kvinder eller kvindlige iværksættere. Derudover er hun projektleder på den kreative marketing bureau KnowTheirName.

I podcasten kommer vi omkring ideudvikling, struktur, drive og sågar også yoga!!!

Giv det et lyt - også selvom du er mand og synes det lyder lidt for blødt. Jeg lærte noget, så måske du også kunne inspireres.

/Morten Kusk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tænk at bygge et firma uden et kontor.

Udover at have bygget en udemærket service, så er Bufferapp også firstmover i forhold til, hvordan start-ups med immaterielle produkter kan komme til at se ud i fremtiden.

Buffer er oprindeligt startet i San Fransisco, men har nu lukket deres kontor, både for at spare huslejen, men også fordi størstedelen af deres team er fordelt ud over hele verden.
Derfor har de valgt at gøre hele deres team remote.

Læs om deres overvejelserne bag denne beslutning.
Add a comment...

Post has attachment
Fik du hørt episode 2 med Mark Buskbjerg?

Hvis ja, så finder du mere inspiration til dit podcastfeed i Marks podcast favoritlister. Du finder den i episodens noter på http://mydailygrind.dk/episode-2-mark-buskbjerg/

Hvis nej, så er det idag det perfekte "podcast-vejr"

> Hvis du kun lytter til My Daily Grind episoder, så kan du glæde dig til næste episode som optages på torsdag. Gæst er en kvinde med fart på, nemlig Alexandra Balshøj, projektleder, co-founder af Ladies First netværket og en hel andre projekter.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så kom +MyDailyGrind.dk på Itunes. Er det på iTunes du får dit podcast-fix, så gå ind og abonner. Har du allerede hørt det første afsnit og kunne du li' hvad du hørte - Så smid endelig nogle stjerne efter det.

https://itunes.apple.com/dk/podcast/my-daily-grind-podcast/id1082229999?l=da&mt=2
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded