Profile cover photo
Profile photo
Keynote Sakinah
13 followers -
A mother of 2 sweet girls and 3 smart boys. A Dietitian. A Certified Trainer STIFIn Malaysia.
A mother of 2 sweet girls and 3 smart boys. A Dietitian. A Certified Trainer STIFIn Malaysia.

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy New Year! Belum terlambat lagi kan...
Assalamualaikum sahabat! Bismillah.. Tahun baru ni..apa perancangan dan apa target? Asal tahun baru je mesti orang tanya..'apa azam ko tahun ni..?' Yang pasti ai punye azam tahun lepas memang tak capai..bhahaha Senang cakap, azam nak kurus, memang susahla n...
Add a comment...

Post has attachment
Hospital Andorra, cantik..secantik namanya...
Assalamualaikum sahabat.. Teruja sangat bila dapat jemputan melawat hospital ini semasa majlis kesyukuran organisasi ini. Suami saya dapat peluang hadir sebagai mewakili Persatuan Penduduk Taman. Saya pun turut serta, memang sangat teruja!hehehe InshaaAllah...
Add a comment...

Post has attachment
Roadtrip ke Krabi bersama anak tanpa konvoi-Gajah oh Gajah!
Assalamualaikum sahabat, Hari kedua di bumi Krabi ni. Pagi-pagi kasi chance anak main kolam hotel dulu. Pulau sudah, swimming pool pun sudah. Maka, mari kita ronda-rondi pekan Krabi. Turun ke lobi hotel, ternampak Pusat Informasi berkaitan tempat menarik di...
Add a comment...

Post has attachment
Brain Gym..Apa tu?
Assalamualaikum sahabat, APA ITU BRAIN GYM ATAU SENAM OTAK 'Brain Gym ' atau Senam Otak adalah suatu rangkaian aktiviti yang dipercayai dapat merangsangkan pemikiran secara meyeluruh, membina sikap positif, meningkatkan kecergasan dan yang paling penting se...
Brain Gym..Apa tu?
Brain Gym..Apa tu?
keynotesakinah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Slime melekat pada rambut!
Assalamualaikum sahabat, Alhamdulilah! Projek homemade slime kami mendapat sambutan baik..☺️ Alhamdulillah..Seronok dan teruja anakku. Rajin pulak bantu Mama nya semasa proses membuat slime. Oh! Apa nak buat kalau semasa anak main slime tetiba melekat pulak...
Slime melekat pada rambut!
Slime melekat pada rambut!
keynotesakinah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Roadtrip ke Krabi bersama anak tanpa konvoi-Island Hopping- Poda Island, Tup Island, Chicken Island, Cave
Assalamualaikum sahabat, Hari kedua di Krabi kami pada mulanya hanya ingin bawa anak-anak ke pantai yang berdekatan. Jika tinggal di Krabi Heritage Hotel, anda hanya perlu berjalan lebih kurang 200 meter untuk ke pantai AoNang. Tapi bila sampai, pantai AoNa...
Add a comment...

Post has attachment
Astaka Morocco- Moroccon Pavillion Apa ada di sana?
Assalamualaikum sahabat, Bagi mereka yang tinggal area Putrajaya mungkin dah biasa datang ke sini, Taman Astaka Morocco! Jika anda ingin merasa seolah-olah anda betul-betul sedang berada di Morocco, jom datang sini! Alkisahnya nak mencari port untuk revisio...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
STIFIn; Apa kata mereka yang telah test?
STIFIn; Apa kata mereka yang telah test?
keynotesakinah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tragedi Kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah- Tersentuh emosi si kecilku
Assalamualaikum sahabat.. Sudah hampir 2 minggu berlalu kisah tragedi kebakaran pusat tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah, Jalan Dato' Keramat Kuala Lumpur. Memang tragis, mengorbankan 21 anak kecil dan 2 orang dewasa. Melihat gambar anak-anak kecil tahfiz yang ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded